In vara anului trecut,  cand se afla in vacanta in  Marea Britanie, Nicolae, nepotul Regelui Mihai a cerut-o in casatorie pe iubita lui, Alina-Maria Binder. Inelul de logodna ales pentru viitoarea mireasa este batut in safire si diamante si are inscriptionat numele celor doi, dar si data cand a cerut-o in casatorie.

Acum, nepotul Regelui Mihai, are planuri mari.

Vrea sa se mute in Romania si sa isi faca un viitor in tara de suflet a bunicului sau.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mădălin Ionescu, în doliu! Prezentatorul TV a dat vestea cumplită printre lacrimi: „S-a stins. Am trăit cu o durere imensă ultimele lui clipe”- wowbiz.ro

"Gandul va fi familia mea noua si viitorul. Ne invitati la nunta? O sa aflati tot despre asta in curand. Reporter: Ne-am dori  sa fie in Romania. Stiu, revin in Romania sa locuiesc aici. Curand? Va fi in curand! Atat."

Fostul principe a privit mereu cu admiratie casnicia bunicilor, asa ca duhovnicul sau l-a indemnat sa isi duca iubita cat mai repede in fata altarului.

Nicolae State- Burlusi, parinte: Eu i-am sfatuit sa isi faca cununia cat mai repede, sa le binecuvanteze Dumnezeu cununia lor.  Am discutat, pret de o jumatate de ora cu el. Este casatorit cu acea fata minunata, dupa parerea mea, isteata foc. Nu e prima data cand stau de vorba cu ea si se vor cununa si religios anul aceasta. In Romania? Da.  

Casa Regala a transmis, anul trecut, ca Regele Mihai si-a dat acordul pentru aceasta casatorie. 

Acum, o singura intrebare este pe buzele tuturor: va primi Nicolae Medfort-Mills inapoi titlul de principe?

Radu Enache, avocat:  Ce mi-a spus Nicolae este ca nu mai doreste sa mai faca nici el, nici eu, nici o declaratie presei timp de inca trei luni. Asta pentru ca nici cei din Familia Regala nu vor sa aiba aparitii publice trei luni si el a imbratisat aceasta idee a celor din Familia Regala.
 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si