O femeie din Iasi a nascut intr-o autospeciala de interventie. Drumurile sunt blocate din cauza zapezii
Actual

O femeie din Iasi a nascut intr-o autospeciala de interventie. Drumurile sunt blocate din cauza zapezii

A.S.
21 apr 2017

O femeie din localitatea ieseana Voinesti a nascut intr-o autospeciala de interventie a ISU Iasi, in drum spre maternitate, in timp ce in cazul unei alte femei insarcinate, din comuna Dagata, a fost trimisa senilata, din cauza drumului acoperit cu zapada.

Citeste si: Turistii care au apucat sa treaca la cauciucurile de vara pot scapa de amenda daca sunt surprinsi pe drumuri cu zapada

Potrivit reprezentantilor ISU Iasi, o gravida din comuna Voinesti a nascut in autospeciala de transport victime multiple, care a ajuns cu intarziere din cauza drumului blocat de zapada.


Totodata, reprezentantii ISU au precizat ca o senilata si o ambulanta au plecat catre comuna Dagata, pentru salvarea unei alte femei gravide.

”O gravida a nascut in autospeciala de transport victime multiple, asistata de o asistenta. Femeia si copilul au fost adusi la maternitatea din Iasi si se simt bine. O a doua gravida se afla in contractii la Dagata. Au plecat senilata si ambulanta, drumul fiind inaccesibil din cauza zapezii”, a declarat pentru News.ro, Silvia Bolohan, purtatorul de cuvant al ISU Iasi.
 

Citeste si: Baietel nou-nascut, ingropat de viu de propria mama. Tanara mama le-a ascuns parintilor ca este insarcinata

Un numar de 12 drumuri judetene din Iasi sunt inchise traficului rutier, din cauza ninsorii si viscolului. Utilajele Directiei de Drumuri Judetene intervin cu opt utilaje de tip autocamioane cu lama, patru incarcatoare frontale si trei autogredere. Este vorba despre  DJ 244D Ciortesti- Dolhesti, DJ 244F Mosna-Bohotin, DJ 248A Iasi-Voinesti, DJ 246 Tibanesti-Dagata, DJ 281 Sticlaria-Slobozia, DJ 281C Blagesti-Coasta Magurii,  DN 24- Dobrovat, DJ 280D Ruginoasa-Helesteni, DJ 208G Kogalniceni-Oboroceni, DJ 208L Pascani-Miroslovesti, DJ 280 Strunga-Oteleni si DJ 207A Sinesti-Stornesti.
 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook