O femeie insarcinata de etnie roma din Romania a furat chitare de 6.000 de euro din Irlanda, ascunzandu-le sub fusta
Life

O femeie insarcinata de etnie roma din Romania a furat chitare de 6.000 de euro din Irlanda, ascunzandu-le sub fusta

V.P.
17 iul 2017

O femeie insarcinata de etnie roma, originara din Romania, a furat doua chitare electrice in valoare de 6.000 de euro din Dublin, ascunzandu-le sub fusta, cu ajutorul sotului ei, informeaza independent.ie.

Citeste si: Dezvaluiri incredibile ale lui Gigi Becali despre parintele Pomohaci. "Avea apucaturi nenorocite de curvie. Se lupta cu Satan. Sa nu mai calce in altarul bisericii niciodata" - Ce a povestit Becali ca stie despre el. Te infiori

Citeste si: Daniel Radcliffe, actorul care i-a dat viata lui Harry Potter, are grave probleme de sanatate. "Desi am aceste probleme, asta nu m-a retinut sa ajung pana aici"

Madelina Iancu, in varsta de 19 ani, si sotul ei, Veniamin Raducanu, in varsta de 23 de ani, care mai au un copil, au furat cele doua chitare electrice din magazine din Dublin, in doua zile consecutive. Femeia a ascuns instrumentele muzicale sub fusta, dupa ce acestea au fost sustrase de sotul ei.

Potrivit Tribunalului districtual din Dublin, cuplul a furat o chitara electrica Gibson Les Paul, in valoare de 2,999 de euro, pe 2 iulie, si o chitara Warner in valoare de 3.000 de euro, in urmatoarea zi, de la un alt magazin.

Veniamin Raducanu, care a pretins ca este interesat de muzica, a fost condamnat la sase luni de inchisoare pentru contributia sa la jaf, in timp ce sentinta de sase luni de inchisoare pentru Madelina Iancu a fost suspendata.

Judecatorul Michael Walsh a spus ca cei doi au planuit cu atentie jafurile. El a refuzat sa suspende sentinta pentru Veniamin Raducanu, dupa ce avocata Michelle Finan a argumentat ca exista jurisprudenta referitoare la tratamentul egal al barbatilor si femeilor cu acuzatii identice.

Judecatorul a spus ca a facut o "distinctie subtila" in legatura cu probele prezentate in fiecare caz.

Madelina Iancu si Veniamin Raducanu au fost identificati cu ajutorul camerelor de supraveghere. In ziua care a urmat celui dea-al doilea jaf, politia a descins la locuinta lor cu un mandat de perchezitie, intampinand rezistenta din partea celor doi, care au devenit violenti. Chitarele au fost descoperite in stare buna intr-o incapere a locuintei.

Madelina Iancu si Veniamin Raducanu au pledat vinovati de furt si de rezistenta impotriva politiei, la tribunalul Coolmine din Blanchardstown, Dublin.

Cuplul, originar din Romania, s-a stabilit in Irlanda in luna februarie. Cei doi nu au mai fost condamnati pana in prezent.

Citeste si: Preotul Pomohaci, escortat de politisti si jandarmi la un festival la care a participat. "Patesc asta pentru ca iubesc si lumea ma judeca pentru asta"

Citeste si: Imaginile pe care putina lume le-a vazut. Asta este momentul primului sarut dintre Nadia Comaneci si sotul ei, Bart - Ea avea 14 ani, iar el numai 17


 

viewscnt
TAGURI: rroma, chitari

Urmareste-ne pe Facebook