O fetita si-a fracturat coloana la locul de joaca din Parcul Tei, dupa ce franghia pe care se catara s-a rupt
Actual

O fetita si-a fracturat coloana la locul de joaca din Parcul Tei, dupa ce franghia pe care se catara s-a rupt

A.L.
14 sep 2017

O fetita a suferit leziuni grave la coloana vertebrala, la locul de joaca din Parcul Tei din sectorul 2 al Capitalei, dupa ce a cazut cu o franghie de catarat care s-a desprins, Autoritatea Nationala pentru pentru Protectia Consumatorilor declansand o ancheta in acest caz.

Accidentul a avut loc miercuri seara, cand fetita se afla la locul de joaca din Parcul Tei si a cazut cu franghia de catarat pe care se afla si care s-a desprins din suruburile in care era fixata. La fata locului a ajuns o ambulanta, iar fetita a fost transportata la spital.

Viceprimarul Sectorului 2, Dan Cristian Popescu, a declarat, joi dimineata, ca Autoritatea Nationala pentru pentru Protectia Consumatorilor face verificari si, de asemenea, la primaria are loc o ancheta interna.

"Din cate se pare, fetita nu are probleme grave. La acest moment, este o ancheta interna, iar in acelasi timp ANPC face verificari pentru a vedea a cui este vina. De asemenea, am rugat sa fie verificate din nou toate locurile de joaca din sector, unde se fac periodic verificari", a spus viceprimarul, precizand ca la acest moment locul de joaca din Parcul Tei este securizat.

Viceprimarul a mai sustinut ca locul de joaca "este unul atipic", fiind facut in perioada 2006-2007, din donatii primite de la statul azer.

News.ro 

“REVOLTATOR -Un copil si-a fisurat coloana!
In acesta seara -in Parcul Tei din Sectorul 2!
Rog Distribuiti !
Acestea sunt "reparatiile" si Intretinerile pe care le-ati facut, domnilor de la ADP Sector 2?!
Cine raspunde de ce s-a Intamplat?!
Cine are In subordine ADP-ul?!?
Copiii nostri pusi In pericol?!?
Nu se poate asa ceva!!!!”
a scris pe pagina de Facebook Alice Schiopan, martora a evenimentului. 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook