Sotul femeii, un italian in varsta de 38 de ani, a reusit sa supravietuiasca, insa sotia lui, de origine romanca, si cei doi copii ai lor se afla sub daramaturi.
Barbatul  a declarat medicilor ca a reusit sa se salveze pentru ca iesise la masina sa ia ceva din ea.  „Sotia si cei doi fii ai mei sunt sub daramaturi. A venit avalansa si totul a fost acoperit de zapada, insa am reusit sa ies.
Masina nu a fost ingropata sub nameti, asa ca am asteptat sosirea echipelor de salvare”, a spus barbatul, care se pare ca el a fost si cel care a alertat autoritatile.

Sotul femeii, un italian in varsta de 38 de ani, a reusit sa supravietuiasca, insa sotia lui, de origine romanca, si cei doi copii ai lor se afla sub daramaturi. Barbatul  a declarat medicilor ca a reusit sa se salveze pentru ca iesise la masina sa ia ceva din ea, scrie Libertatea.

„Sotia si cei doi fii ai mei sunt sub daramaturi. A venit avalansa si totul a fost acoperit de zapada, insa am reusit sa ies. Masina nu a fost ingropata sub nameti, asa ca am asteptat sosirea echipelor de salvare”, a spus barbatul, care se pare ca el a fost si cel care a alertat autoritatile.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si