Sa vezi si sa nu crezi! Parcagii sunt nu numai stapanii parcarilor din marile orase, dar si oameni cu portofel greu de tot. par sa fi strans adevarate averi. Acest barbat, de exemplu, sta de dimineata si pana seara intr-o parcare din spatele Curtii de Apel din Bucuresti. Face bani frumosi de pe urma avocatilor si judecatorilor, care se tem sa nu se trezeasca cu masinile zgariate.

Desi a fost surprins in flagrant, neaga cu nerusinare ca ar fi parcagiu.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Ca sa ne convinga ca el e om avut, care nu face astfel de magarii, se grabeste sa ne arate bolidul lui de peste 50 de mii de euro cumparat bineinteles din bani cinstiti.

Astfel de indivizi au impanzit marile orase si dupa cum vedeti au reusit sa se imbogateasca. De ce sa se duca la munca, cand banul poate fi castigat atat de usor?

Nu se mai tem de nimeni si nimic. Daca ii deranjezi, trec imediat la amenintari.

E drept, politistii locali ai Capitalei ii amendeaza, dar acest lucru nu pare sa-i supere. Unii au stabilit adevarate recorduri.

Un proiect de lege care sa rezolve problema parcagiilor exista de luni bune pe masa senatorilor nostri. Acesta prevede obligarea persoanelor care fac astfel de fapte la munca in folosul comunitatii, ba chiar si la condamnari cu inchisoarea pentru cei care sunt prinsi de mai multe ori. 

Alesii, insa, nu vor sa ii dea importanta.

Intre timp amenzile se aduna si la fel ca in cazul prostituatelor reusesc sa blocheze bugetele primariilor. In total, doar anul acesta, in Capitala s-au dat amenzi catre parcagii de peste 300 de mii de lei, foarte putine au fost insa achitate.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si