E plina de momente neprevazuta meseria de doctor, insa unele situatii ii lasa muti chiar si pe medici. De curand una din pacientele esteticianului Victor Scwartz a fugit din spital, fara sa plateasca.

"Am intrat, am facut operatia. Liposuctie si inca o interventie in fese, adica un posterior mai bombat un pic. Si dusa a fost. Si-a lasat pantofii acolo. A zis ma duc jos sa ma vad cu sotul si-i dam dr Schwartz....si

dusa a fost. Si-a lasat pantofii acolo, cizme", a spus Victor Scwartz

Medicul povesteste ca inca de la inceput pacienta in varsta de 23 de ani i-a ridicat ceva suspiciuni, insa nu le-a acordat prea multa atentie.

"In ziua operatie, cand trebuia sa o operez am fost acolo la 8. Am asteptat 9, 10, mi-a dat mesaj ca intarzie, i-am spus ca nu mai putem astepta pentru ca mai am alte operatii, iar cand a ajuns, dupa vreo 5 ore, i-am spus ca-mi pare rau, dar nu mai pot sa te operez", a spus acesta..

I-a cerut sa achite costul interventei, insa tanara a avut replica la ea.

"I-am spus ca trebuie achitat inainte, mi-a zis ca sotul are banii in franci si l-am trimis sa ii schimbe in euro sau in lei", spune Victor Scwartz.

Medicul a zis ca n-are rost sa astepte asa ca si-a vazut de treaba.

"Am intrat, am facut operatia.
Liposuctie si inca o interventie in fese, adica un posterior mai bombat un pic".

O astfel de operatie costa 3500 de euro, insa tanara a avut parte de o reducere. Chiar si asa, cand a venit momentul platii... a mai venit randul unei alte amanari.

"A avut o urgenta, s-a intors inapoi in Tragu Jiu si trebuie sa vina pe seara, am sunat-o si mi-a zis ca maine dimineata o sa vina".


Suparat ca a fost pacalit, medicul a postat pe facebook fotografii cu tanara care i-a tras teapa. Vestea a circulat rapid, iar la scurt timp a primit un telefon.

"M-a sunat o doamna care a pretins ca e mama si m-a rugat sa scot postarea de pe fb, mi-a zis stergeti postarea si trimit eu banii in cont. Am sters postare, dar banii n-au ajuns in cont. Macar s-o stie toata lumea, ca sa nu mai pateasca si altii ca mine. Este din Targu Jiu, Bumbesti".

Medicului i-a fost invatatura de minte, asa ca e hotarat sa ceara banii in avans tuturor pacientelor. Iar acum vrea sa le atraga atentia si colegilor de breasla, mai ales ca pacienta nu era intaia oara in cabinetul unui estetician.

"A mai avut o operatie estetica la un coleg de-al meu si a zis ca mai doreste sa-si faca inca un la nas. Acum nu stiu cui mai doreste sa-i dea teapa".

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si