"Dragii mei prieteni, va salut cu mare drag din China. O sa va arat si dumneavoastra privelistea. Sunt foarte fericita ca va reprezint si ca am ocazia sa fiu alaturi de 120 de fete din diferite colturi ale lumii pentru titlul de Miss World 2017", a declarat Mihaela Bosca.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

 

Ea este Mihaela Bosca, tanara din Maramures care ne reprezinta tara la Miss World! A plecat din casa parinteasca pentru a-si urma visul- acela de a fi aleasa cea mai frumoasa femeie din lume. 
"Acum 10 ani am participat la primul meu concurs de frumusete. Faptul ca nu am castigat competitia m-a ambitionat ca, intr-o zi, sa devin urmatoarea Miss World", a adaugat ea.   
Mihaela este plecata de o luna in China si se pregateste intens pentru marea finala de pe 18 noiembrie. Acasa, la Valea Stejarului, parintii ei isi alina dorul doar cu pozele de cand era mica. 
 
"E motiv de bucurie, a ajuns departe fiica dumneavoastra.
E motiv de bucurie, da, dar pentru mine e si un motiv de suparare. E plecata de mult timp de acasa si e printre straini"
, a declarat Ioan Bosca, tatal ei.
 
Frumoasa morosanca s-a mutat acum 3 ani in Dubai, unde a inceput sa faca modelling. De atunci, cariera ei este pe val si calatoreste in toata lumea. 
 
Anul acesta, la Miss World conteaza foarte mult voturile din tara natala, asadar Mihaela ii indeamna pe romani sa o voteze pe pagina oficiala a competitiei.
Castigatoarea va fi desemnata sambata, iar cea care va castiga titlul de cea mai frumoasa femeie din lume va primi si un premiu de 100.000 de dolari. 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si