Pacaliti pentru locuri de munca de vis in Marea Britanie. Mai multi romani au ramas cu ochii in soare si cu actele luate, dupa ce o "avocata" le-a promis mii de euro castig peste hotare
Actual

Pacaliti pentru locuri de munca de vis in Marea Britanie. Mai multi romani au ramas cu ochii in soare si cu actele luate, dupa ce o "avocata" le-a promis mii de euro castig peste hotare

V.P.
3 sep 2016

O femeie a pacalit cativa romani ca le ofera locuri de munca bine platite in strainatate si a disparut cu actele lor.

Romanii au povestit pentru emisiunea "Sabbagh in actiune" ca au fost pacaliti de o femeie ca ii va trimite la munca in Marea Britanie sa castige bani frumosi. Barbatii au dezvaluit ca s-au ingrijorat cand au femeia a disparut cu actele lor cu tot. Sabbagh s-a intalnit cu femeia respectiva, care pretinde ca e avocata, si i-a cerut explicatii. Ea s-a aparat si a spus ca nu se folosesc datele persoanelor respective decat in scopul in care au fost contactati.

Recent, alti doi romani au dezvaluit ca au fost inselati de aceeasi doamna.

"Ea spune ca este avocata, dar acolo unde lucra, era un apartament. Mie mi-a spus ca o sa lucrez ca majordorm, ca o sa primesc 1400 de lire, la scoala a zis ca o sa stam doar 3 luni. In total, ne-a spus ca vom lua 20.000 de lire in total", a spus unul dintre.

Celalalt barbat a confirmat spusele acestuia. Dupa toate promisiunile, barbatii au ramas cu ochii in soare, fara nici un ban si cu actele luate.

Barbatii au fost la "un pas" de a pleca la Londra, dar avocata i-a anuntat ca "zborurile s-au amanat".

"Erau 19 insi, ce sa fac cu ei? Nu m-am putut intelege cu ei. Le-am spus sa vina sa ia actele de la mine", i-a spus avocata lui Sabbagh.

"Vreau sa o dau in judecata pe aceasta doamna ca sa imi recuperez actele", a spus una dintre victime.

La recomandarea lui Sabbagh, romanii au depus plangere la politie pe numele avocatei.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook