Aurelian Preda, alaturi de calugarul Efrem, care dupa moartea artistului, are grija de mormantul sau
Parastasul de 1 an de la moartea lui Aurelian Preda va avea loc saptamana viitoare, pe 23 septembrie, la Manastirea Dervent, acolo unde artistul este inmormantat. Fanii cantaretului se organizeaza deja pe grupuri prin intermediul retelelor de socializare, pentru a putea ajunge la eveniment, mai ales ca locatia este una destul de greu accesibila, venind dinspre Bucuresti. In acelasi timp, parastasul lui Aurelian Preda s-a transformat si intr-o mica afacere pentru unii.
(Citeste si: Mormantul lui Aurelian Preda, loc de pelerinaj pentru bolnavi)
Asa arata mormantul lui Aurelian Preda
Astfel, cei care nu au masina personala, pot lua un autocar inchiriat de fan-clubul lui Preda, excursie pentru care vor trebui sa scoata din buzunar nu mai putin de 130 lei. Plecarea se face incepand cu ora 4 dimineata din Pitesti si 5 din Bucuresti iar intoarcerea se face in aceeasi zi. Distanta dintre Bucuresti si Dervent este de 142 km, insa pentru a ajunge la destinatie trebuie traveresata Dunarea in apropiere de Silistra. Traversarea Dunarii se face cu un bac, dureaza 20 minute si costa in jur de 20 de lei de masina.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Organizatorii excursiei la Dervent solicita un avans de 50 lei, restul urmand sa fie platit la urcarea in autocar. Pana acum, doar 12 persoane au confirmat prin intermediul aplicatiei Facebook prezenta la evenimentul creat de fan-clubul Aurelian Preda.
Manastirea Dervent


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si