Patriarhul familiei Rockefeller a murit la 101 ani. David Rockefeller a suferit de insuficienta cardiaca
Extern

Patriarhul familiei Rockefeller a murit la 101 ani. David Rockefeller a suferit de insuficienta cardiaca

A.L.
20 mar 2017

Bancherul, filantropul si consilierul prezidential David Rockefeller a murit luni, in urma unei insuficiente cardiace, la varsta de 101 ani, a anuntat un purtator de cuvant al familiei, citat de Reuters. David Rockefeller a fost patriarhul celei mai bogate dinastii din SUA.

David Rockefeller a murit în somn în casa sa din New York, potrivit purtatorului sau de cuvant, Fraser P. Seitel, scrie Washington Post.

Acesta a fost cel mai în varsta miliardar. David Rockefeller a mai avut cinci frati, care au murit cu zeci de ani în urma iar în anul 2014 si-a pierdut unul dintre copii, într-un accident de avion.

Rockefeller a absolvit Universitatea Harvard în anul 1936 si si-a luat doctoratul în economie la Universitaea din Chicago în 1940. Acesta a luptat în cel de-al doilea Razboi Mondial, dupa care a început sa se evidentieze în domeniul managementului la Chase Bank, banca ce a fuzionat cu The Manhattan Company în 1955.Rockefeller, care era patriarhul familiei Rockefeller, a murit in somn in locuinta sa din Pocantico Hills, a precizat Fraser Seitel, intr-un comunicat.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook