Patru persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier provocat din gelozie, in Popesti-Leordeni
Actual

Patru persoane au ajuns la spital in urma unui accident rutier provocat din gelozie, in Popesti-Leordeni

V.P.
20 mar 2017

Patru persoane au ajuns la mai multe spitale din Capitala, luni seara, in urma unui accident rutier provocat, din gelozie, de un barbat, in Popesti-Leordeni, au declarat surse judiciare pentru News.ro.

Soferul care a provocat accidentul ar fi lovit intentionat masina in care se afla rivalul sau, dupa mai multe sicane in trafic. Masina lovita a fost proiectata in alte doua autoturisme, au precizat sursele citate.

Cei doi barbati ar fi coborat ulterior din masini si s-ar fi luat la bataie.

In incident au fost ranite patru persoane, potrivit surselor judiciare. Barbatul care a provocat incidentul a fost transportat la Spitalul Bagdasar Arseni, in timp ce barbatul atacat a fost dus la Spitalul Floreasca, au mai spus sursele citate.

Un alt barbat care se afla in masina lovita de atacator a ajuns, de asemenea, la spital, ca si o persoana aflata in unul dintre cele doua autoturisme in care a ricosat masina celui sicanat in trafic.

Barbatul care s-a aflat la originea incidentului este cercetat de politisti pentru loviri si alte violente, ultraj si tulburarea linistii publice, au mai aratat sursele judiciare, care au precizat ca nu este exclus ca incadrarea faptelor sa fie schimbata in tentativa de omor.
 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook