Dumitrita Burac, o tanara politista de la Sectia 2 de Politie a IJP Iasi s-a gandit ca ar putea sa fure cateva produse cosmetice dintr-un supermarket in care s-a dus la cumparaturi, insotita de alte doua tinere. Dupa ce fetele si-au pus in cos cumparaturile, politista si una dintre insotitoare, o verisoara de-a ei, au mers la raionul de cosmetice de unde si-au ales mai multe creme, farduri si rujuri.

Domnisoarele nu au mai pus si acele produse in cosul de cumparaturi, ci le-au ascuns in haine, cu intentia sa le fure, insa agentii de paza din magazin au vazutu tot ce se intampla pe camerele de supraveghere. Cand au ajuns la casa, cele trei tinere au platit cumparaturile din cos, dar nu si pe cele de sub haine, asa ca, un agent de paza a mers la Dumitrita Burac si i-a spus ca trebuie ca scoata produsele ascunse ca sa le plateasca si ca nu e frumos sa faca asa ceva.

Tanara politista a reactionat surprinzator! Initial a spus ca se simte jignita si ca e acuzata pe nedrept, iar cand si-a dat seama ca tertipul nu o va ajuta, a inceput sa ameninte si sa faca scandal chiar in magazin.

S-a luat la cerata cu agentii de paza si i-a amenintat cu functia ei si cu relatiile pe care le are, dar nici asta nu a functionat pentru ca paznicii nu au luat-o in serios si s-au gandit ca doar se lauda, insa au chemat politia ca sa faca dreptate.

Au urmat momente penibile! Agentilor de paza nu le-a venit sa creada ca tanara chiar era politista si totusi o hoata, iar

in prezenta politiei, Dumitrita Burac si-a schimbat din nou atitudinea si a spus ca este o greseala si ca va achita produsele. Furase cosmetice in valoare de 350 de lei, iar pe numele ei s-a intocmit un dosar penal pentru furt, in data de 5 aprilie 2018. Cazul a fost tinut bine in secret si abia acum s-a aflat de bravuta politistei din Iasi, care a terminat scoala de Politie in anul 2016 si a reusit sa fie promovata la Serviciul Cabinet, pe o functie foarte comoda.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

“A fost intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de furt, cercetarile fiind efectuate sub coordonarea procurorului de caz. De asemenea, s-a dispus efectuarea cercetarii prealabile, iar in functie de cele constatate, se vor lua masurile legale”, a declarat Ioana Bustiuc, purtator de cuvant al IPJ Iasi.

sursa: bzi.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si