Implicat acum cateva zile intr-un scandal urias, atunci cand aplicatia lui, Biziday, a transmis eronat o alerta de cutremur de 10 grade pe scara Richter, care urma sa se petreaca in Romania, Moise Guran traverseaza o perioada nefasta pe mai multe planuri. Guran are o firma care producea emisiunile cu profil economic pe care acesta le prezenta la radio si la tv, profitul net total al societatii, in 2014 si 2015, fiind de aproximativ 1,8 milioane de lei, adica 400.000

de euro.
Toamna trecuta, Guran a decis sa se retraga din televiziune, dedicandu-se unui proiect online. ” Am ajuns la concluzia că trebuie să fac ce am predicat la televizor de ani de zile. Când societatea se schimbă în jurul tău, nu poţi sta în turnul tău de fildeş. Ca jurnalist simt că e chestiune de luni sau ani când va fi mult mai important să mă adresez celor care primesc în timp real informaţia. De câteva luni am cooptat nişte softişti în echipă care au început să lucreze la un altfel de mod de comunicare. Vreau ca ştirea să ajungă în timp real”,  a explicat Guran.
Pana sa vada cum merge noua afacere, Guran are probleme cu firma sa, care a fost data in judecata, in aprilie 2015, de o alta firma, pentru neplata unor datorii. Procesul s-a judecat la Tribunalul Bucuresti, iar decizia a fost in defavoarea firmei lui Guran, care a avut calitatea de "parat”.
 "Obligă pârâta la plata următoarelor sume:- 255.741,86 lei reprezentând contravaloare servicii conform contractului nr.101/1.08.2013;- 46.909,38 lei reprezentând comision suplimentar aferent serviciilor conform contractului nr.101/1.08.2013;- la plata dobânzii legale penalizatoare asupra debitului principal de la data scadenţei până la achitarea efectivă a debitului”, se arata in hotararea judecatorilor. 

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Mama lui Salman Khan rupe tăcerea despre Iulia Vântur! Ce relație există, de fapt, între româncă și actorul de la Bollywood. Acum e clar- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si