Peste 550 de participanti la Festivalul Electric Castle au avut nevoie de ingrijiri medicale, iar cinci au fost dusi la spital
Actual

Peste 550 de participanti la Festivalul Electric Castle au avut nevoie de ingrijiri medicale, iar cinci au fost dusi la spital

C.I.P.
17 iul 2017

Peste 550 de participanti la Festivalul Electric Castle, din localitatea clujeana Bontida, au avut nevoie de ingrijiri medicale, iar cinci dintre acestia au fost transportati la spital. Cele mai multe solicitari de asistenta medicala s-au inregistrat in noaptea de sâmbata spre duminica, respectiv 144 de cazuri.

Potrivit Inspectoratului General pentru Situatii de Urgenta (IGSU), peste 260 de pompieri, medici de urgenta si studenti voluntari SMURD din cadrul UMF Cluj au asigurat masurile de interventie la Festivalul Electric Castle.

Citeste si: Metrorex deschide luni statia de metrou Pipera

Citeste si: Cozi kilometrice pe Autostrada Soarelui. Sute de masini, blocate pe drumul spre Capitala

Un numar de 557 de persoane au avut nevoie de ingrijiri medicale, iar cinci dintre acestea au fost transportate la spital. Cele mai multe cazuri au fost inregistrate in noaptea de sâmbata spre duminica, fiind asistate 144 de persoane.

Echipe de salvatori formate din militari si voluntari ai ISU au patrulat in zonele unde au avut loc concerte, atât ziua cât si noaptea.
 

Citeste si: Doliu in lumea muzicala. Membrul unei trupe rock a murit la 38 de ani, intr-un accident rutier

Citeste si: Imagini rare cu familia Piedone la plaja! Fostul primar a oferit familiei un sejur relaxant pe Litoral! Cine a fost aparitia surpriza in clanul fostului edil al sectorului 4

Pe durata festivalului, in zona au fost montate doua spitale mobile, deservite de personal si echipamente medicale ale UPU-SMURD Cluj.

Sursa: news.ro

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook