George Piha, candidatul PMP la alegerile locale pentru orasul Pantelimon, a fost arestat in urma cu putin timp in Bethlehem, New York, fiind acuzat ca a furat carti de credit si echipamente electronice in valoare de cateva mii de euro. Se pare ca romanul avea un mod de operare parca desprins din filme. Stiind ca este cautat, el se deghiza si intra in vestiarele salilor de sport, de unde fura tot ce prindea.

Politistii spun ca Piha era un adevarat maestru al deghizarii, ei gasind dovezi in acest sens in masina politicianului roman. Autoritatile cred ca bunurile gasite in posesia romanului fusesera substrase in ultimele 48 de ore inainte de capturarea acestuia.

In Romania, George Piha a reusit sa-si construiasca imaginea unui om de afaceri serios, sosit din America pentru a-si salva localitatea natala. Este vorba despre orasul ilfovean Pantelimon, acolo unde el a incercat sa devina primar de doua ori: in 2012 din partea PPDD iar in 2016 din partea PMP. In urma cu 3 ani, candidatura lui a fost anuntata in prezenta fostului presedinte Traian Basescu. Intre timp, a incercat sa treaca si la PSD insa pana la urma a ales PNL-ul. El a fost si consilier judetean in mandatul 2012-2016.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

„Acest oras m-a ales pe mine atunci cand m-am nascut. Acum eu am ales sa vin aici pentru ca am vazut toate neregulile care au loc si sunt convins cu experienta cu care vin din Statele Unite ca pot sa pun umarul si pot construi orasul pe care cetatenii il merita, spunea George Piha in 2016. 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si