Povestea romancei otravite pentru ca era prea frumoasa. Miss Romania, ucisa din invidie de catre slujnica ei
Actual

Povestea romancei otravite pentru ca era prea frumoasa. Miss Romania, ucisa din invidie de catre slujnica ei

A.C.
19 mai 2017

Tita Cristescu a fost otravita cu cianura de potasiu ascunsa in bomboane, la doar 27 de ani, la scurt timp dupa ce devenise Miss Romania. Frumoasa romanca a castigat titlul in 1926, insa in 1935 destinul ei a fost curmat. Ucigasul, prins abia dupa un deceniu de la oribila crima, a recunoscut ca a ucis-o pentru ca era prea frumoasa.

Tita Cristescu a fost considerata ani buni una dintre cele mai frumoase femei din Romania, fiind o celebritate a Bucurestiului interbelic, fiind fiica lui Gheorge Cristescu, primul secretar general al Partidului Comunist din Romania. 

Tanara a avut o viata tumultoasa, plina de scandaluri si relatii amoroase cu personaje influente ale vremii. Dupa ce a castigat titlul de miss Romania in 1926, viata ei s-a schimbat. A capatat un alt statut si spera sa isi faca o cariera stralucita in lumea filmului.

Citeste si: Crima infioratoare in zona Crangasi din Capitala! Un barbat a fost atacat fara mila, in plina strada: "A coborat din masina si l-a injunghiat, apoi a fugit"

In 1935, frumoasa Tita se intorcea de la cinematograf, cand servitoarea i-a spus ca a primit o cutie de bomboane de la Liviu Ciulei, amantul sau. La jumatate de ora dupa ce a mancat doua bomboane, tanara a fost gasita moarta.

Desi principalul suspect a fost Ciulei, dupa un deceniu de la moartea ei s-a aflat adevaratul ucigas. Pe patul de moare, servitoare a marturist ca a ucis-o pe Tita din invidie: „Pentru ca era prea frumoasa, avea de toate, iar eu nu aveam nimic”.

Citeste mai mult AICI.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook