Irina Dragan creste singura o fetita de 5 ani, pe nume Eva. La inceputul acestui an, Irina a fost declarata cea mai frumoasa politista din lume, intr-un clasament alcatuit de site-ul american wonderlist.com. Romanca s-a declarat surprinsa, pentru ca nici macar nu stia ca participa la aceasta competitie – si-a dat seama doar cand colegii au inceput s-o sune pentru a o felicita.

Irina s-a obisnuit sa fie complimentata pentru felul in care arata. Ea poarta cu eleganta uniforma de jandarm si atrage toate privirile cand iese din ea si participa la cate un eveniment. De ceva vreme, Irina a fost avansata in grad de capitan, ea avand meritul de a face mai „umana” o institutie dura cum este Jandarmeria Romana.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Putina lume stie ca Irina traieste, de doi ani, o adevarata drama. Tanara jandarmerita a fost casatorita cu Seban, un politist cu trei ani mai in varsta decat ea. In 2014, barbatul a murit din cauza unei boli incurabile. Irina a reusit insa sa ramana tare, de dragul fetitei ei. A continuat sa-si faca meseria cu aceeasi daruire, iar jurnalistii cu care a intrat in contact prin prisma meseriei de purtator de cuvant n-au realizat nici un moment ce e in sufletul femeii.

Ministerul Afacerilor Interne a incercat sa o ajute pe Irina Dragan, cel putin din punct de vedere financiar. Femeia primeste, in numele fiicei ei, o pensie de urmas de 8.000 lei pe an. La asta s-a adaugat, anul trecut, si drepturi legale de sot supravietuitor in valoare de 76.500 lei. Irina castiga circa 3.100 lei pe luna, ca salariata a Jandarmeriei.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si