Premierul italian, operat de urgenta pe cord
Extern

Premierul italian, operat de urgenta pe cord

A.S.
11 ian 2017

Premierul italian Paolo Gentiloni a fost operat de urgenta pe inima, dupa ce s-a simtit rau la intoarcerea de la Paris, marti, a anuntat miercuri purtatoarea sa de cuvant, citata de Reuters.

 

Premierul de 62 de ani, care a fost investit in functie luna trecuta, se descurca bine dupa operatia de angioplastie, menita sa ii deblocheze arterele, a spus Flaminia Lais.
Interventia chirurgicala a avut loc in noaptea de marti spre miercuri, la spitalul Gemelli din Roma.
Nu exista informatii despre starea sa.
Gentiloni s-a intalnit marti cu premierul Francois Hollande, la Paris, iar joi urma sa mearga la Londra, pentru a discuta cu premierul Theresa May.
Gentiloni, din Partidul Democrat, de centru-stanga, a format Guvernul dupa ce premierul Matteo Renzi a demisionat din fuctie, dupa infrangerea suferita la referendumul privind o reforma constitutionala.

Premierul de 62 de ani, care a fost investit in functie luna trecuta, se descurca bine dupa operatia de angioplastie, menita sa ii deblocheze arterele, a spus Flaminia Lais.Interventia chirurgicala a avut loc in noaptea de marti spre miercuri, la spitalul Gemelli din Roma.Nu exista informatii despre starea sa.

Gentiloni s-a intalnit marti cu premierul Francois Hollande, la Paris, iar joi urma sa mearga la Londra, pentru a discuta cu premierul Theresa May.Gentiloni, din Partidul Democrat, de centru-stanga, a format Guvernul dupa ce premierul Matteo Renzi a demisionat din fuctie, dupa infrangerea suferita la referendumul privind o reforma constitutionala, scrie News.ro.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook