Informatia conform careia Maria Dragomiroiu s-a stins din viata s-a viralizat in urma cu cateva zile pe site-urile de socializare si a fost distribuita cu precadere in grupurile iubitorilor de folclor. Stirea a fost preluata de pe o publicatie online care dadea inclusiv detalii despre asa-zisul deces, care a fost precedat de o operatie de cateva ore in urma careia indragita artista n-a mai supravietuit. Informatia s-a dovedit a fi un fals grosolan despre care cantareata crede ca a fost facut cu intentie de cineva.

„Este cineva care se ocupa cu asa ceva. La fel a facut si cu doamna Irina Loghin, cand eram in turneu cu dansa a aparut stirea ca a murit. Cum sa faci asa ceva? Sa spui ca a fost o operatie de 6 ore? Mie mi-a aratat Nicu Paleru, pe telefon. Cand am deschis stirea, va dati seama ce am simtit”,  a declarat Maria Dragomiroiu pentru stirilekanald.ro.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Îngropat de viu, un bărbat a fost salvat ca prin minune după 4 zile de stat sub pământ- wowbiz.ro

Cantareata si sotul ei, Bebe Mihu, spun ca vor incerca sa ia masuri pentru ca asa ceva sa nu se mai intample. 

„Vom discuta cu cineva care sa ne indrume catre autoritatile care se ocupa de asa ceva. Vom lua masuri”, ne-a mai spus Maria Dragomiroiu.

In utlima perioada, tot mai multe informatii false legate de moartea unor personalitati apar pe site-urile de socializare. Printre victimele celebre ale „ucigasilor de VIP-uri” se numara: Ion Iliescu, Marian Ralea, Florin Salam, Ionela Prodan (moartea ei a fost anuntata cu o luna inainte sa se intample), dar si Sylvester Stallone, Michael Schumacher, Pamela Anderson sau Leonard Cohen. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si