Roman de 25 de ani, condamnat la 10 ani de inchisoare in Marea Britanie. A violat o femeie intr-un cimitir la nici 2 saptamani de cand a ajuns in Regat
Actual

Roman de 25 de ani, condamnat la 10 ani de inchisoare in Marea Britanie. A violat o femeie intr-un cimitir la nici 2 saptamani de cand a ajuns in Regat

A.S.
21 apr 2017

Florin Moraru, un recidivist roman in varsta de 25 de ani, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare in Marea Britanie pentru ca a violat o tanara intr-un cimitir.

Citeste si: Fetita din Cluj, violata intr-un cimitir. "Nu este prima data", a spus copila plangand

Romanul a plecat din tara imediat dupa ce a fost eliberat din inchisoare. La 11 zile dupa ce a ajuns in Marea Britanie,el a comis o noua infractiune.
In primele ore ale zilei de Anul Nou, Moraru a urmarit o tanara care i-a refuzat cu dispret avansurile intr-un club de noapte, pana la intrarea intr-un cimitir, unde s-a furisat in spatele ei si lovit-o in fata. Femeia a cazut la pamant tipand „nu, nu, nu“, dar el a continuat sa o loveasca, provocandu-i mai multe fracturi si apoi a violat-o. Justitia britanica l-a condamnat la 10 ani si opt luni de inchisoare, relateaza The Telegraph.

Citeste si: Taximetrist, violat si jefuit de o clienta in varsta de 23 de ani

Dupa solutionarea cazului, un reprezentant al politiei din Northamptonshire, a declarat: „Florin Moraru este un om extrem de violent, care a efectuat un act condamnabil. Comportamentul lui in noaptea incidentului a fost agresiv si calculat, care arata un nivel ridicat de persistenta. Condamnarea sa a adus o rezolvare corecta a acestui incident oribil, asigurandu-se ca acest om rau nu va mai putea comite astfel de fapte”. In urma condamnarii romanului, deputatul conservator pentru Kettering, Philip Hollobone, a declarat ca strainilor cu antecedente penale, nu ar trebui sa li se permita sa intre in Marea Britanie, scrie roblastingnews.com.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook