Romanca de 44 de ani, moarta in Italia. Ecaterina era originara din Campulung Moldovenesc
Actual

Romanca de 44 de ani, moarta in Italia. Ecaterina era originara din Campulung Moldovenesc

A.S.
joi, 11:08

Ecaterina Bursuc, o romanca in varsta de 44 de ani, originara din Campulung Moldovenesc, a avut parte de un sfarsit cumplit in Italia.

Conform italiadiaspora.it, romanca, rezidenta in Carmangola, a suferit un atac cerebral in data de 2 decembrie, in Torino unde se deplasase pentru cateva probleme personale.

Romancei i s-a facut rau pe strada si nu a mai putut decat sa intre intr-un bar unde a cerut ajutorul dar din pacate, medicii sositi la fata locului nu au putut decat sa constate decesul romancei. Drama romancei este cu atat mai mare cu cat a lasat in urma un copil de numai 10 anisori.

Citeste si: Detalii socante in cazul mortii mamei a trei copii din Suceava, gasita legata cu un cearsaf langa casa. Sotul ar fi cel care a ucis-o

Comunitatea s-a mobilizat pentru repatrierea trupului romancei

Romanii care locuiesc in zona s-au mobilizat si incearca sa stranga donatii pentru a ajuta la repatrierea trupului Ecaterinei, acasa in localitatea Campulung Moldovenesc. Ajutoarele pentru romanca se strang la magazinele romanesti din Carmagnola si la Biserica Ortodoxa din aceeasi localitate.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook