S-a nascut copilul cuplului de homosexuali. Momentul socant in care un barbat naste
Actual

S-a nascut copilul cuplului de homosexuali. Momentul socant in care un barbat naste

A.L.
17 iul 2017

Micutul Leo a venit pe lume cu o greutate de 4,250 de kilograme si 54,61 centimetri. Un eveniment extrem de fericit pentru Trystan si sotul sau Biff, care il asteptau cu nerabdare, dupa sapte ani de relatie.

Este vorba despre al treilea copil al cuplului homosexual, care au adoptat doi copii.

Trystan, in varsta de 34 de ani, s-a nascut femeie. Si-a dat seama la 19 ani ca este diferit, scrie ParisMatch.

"Cand eram liceu, spuneam ca sunt un homosexual in corpul unei femei. Toti prietenii mei erau gay. Apoi, la 19 ani, am inceput sa iau testosteron. Corpul meu a inceput sa se schimbe. Mi-a crescut barba, aveam impresia ca trec prin pubertate si menopauza in acelasi timp. Emotional, a fost foarte greu. Dar dupa 6 luni, am devenit barbat".

Insa nu a putut sa isi faca operatie de schimbare a sexului.

 

"Costa zeci de mii de dolari si sunt 50% sanse de a ramane inconstient. Imi iubesc trupul asa cum e", spune Tristan.

Acesta este lucrul care i-a permis sa poarte sarcina, oprindu-se cateva luni din tratamentul hormonal. "M-am lansat in aventura asta pentru unul din prietenii mei apropiati a facut acelasi lucru. Sunt singurul caz despre care se vorbeste, dar sunt numerosi transexuali care sunt in aceeasi situatie ca mine. Vreau sa deschid noi orizonturi celor ca mine, care au nevoie de o schimbare de sex .Pentru mine, e o tema. Chiar daca primesc multe mesaje pline de ura".

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook