Primul lucru pe care il afli cand te interesezi de prostituatele din Bucuresti este harta zonelor in care ele isi practica meseria: Gara de Nord, Rosetti, Vacaresti, Valea Oltului, Mihai Bravu, Baneasa, Giulesti, Stefan Furtuna si cam peste tot pe centura Capitalei. Potrivit legislatiei, practicarea prostitutiei este o contraventie si se pedepseste cu amenda. Politistii incearca sa descurajeze aceasta activitate, drept urmare ridica prostituatele din strada, le duc la sectie, le legitimeaza si le sanctioneaza, insa nu pot sa faca mai mult.



"De fiecare data au existat probleme. Incepand de la, mi-aduc aminte acum 2 ani, la Gara de Nord dupa ce 4 prostituate au fost retinute in vederea identificarii, duba noastra s-a umplut de purici. Am vazut cum un purice a facut transferul de la un agent la seful acestuia. Pe langa tinerele santionate, mai gasim si 2-3, chiar si 10 tineri, care, imbracati in fustite, se dau domnisoare de companie", a spus Razvan Popa, purtatorul de cuvant al Politiei Locale Bucuresti".

Cu ajutorul unor colege, investigatori sub acoperire, echipa lui Christian Sabbagh a incercat sa afle ce se petrece in pe strada unde fetele ies la produs.

"Pare un lucru usor, dar nu este deloc asa. Cel putin din marturiile celor cu care am stat de vorba in timpul acestei actiuni, ei bine, cele mai noi, novicele cum le numesc ele, se expun unor riscuri pe care nu si le imagineaza.
Cele vechi fiind "stapane" pe bucata lor de trotuar, pe care activeaza noapte de noapte, de obicei, de obicei isi suna protectorii in momentul in care vad fete noi. acestia vin cu masinile, le abordeaza pe novice, timp in care le trag in autoturism, le duc intr-un loc ferit si le ameninta. Astfel incat, cele mai tinere prostituate ajung sa renunte la locatia respectiva si sa-si gaseasca un alt trotuar
", a declarat un investigator sub acoperire.


Fetele care lucrau sub acoperire au fost plasate intr-o zona frecventata si dupa nu foarte mult timp au ajuns in duba cu adevaratele prostituate.


In duba, "profesionistele" nu sunt deloc panicate. Dau telefoane si anunta ca au fost ridicate. "Ne-au luat la sectie in centru, vedeti ca vin, nu e problema, ca stiu unde ne duc". Acestea s-au mai plans si de faptul ca din cauza ca au fost ridicate au pierdut multi bani. "Sefu', tu iti dai seama cati bani se duc. 25 de milioane. Cateodata fac si mai mult, la apartament", a spus una dintre fete.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Potrivit unui investigator sub acoperire, tarifele lor nu sunt deloc mari.



" Se vand practic pe bani de nimic. Serviciile sexuale pornesc de la 30 de lei si, in cel mai fericit caz, ajung la 100 de lei. Dar fiecare are o scuza. Gasesc tot felul de motive ca sa se justifice. Unele spun ca au copii, altele spun ca nu isi gasesc altceva de lucru.
Ce este interesant este ca nu mai exista proxeneti, ci doar protectorii. Fetele apeleaza la ei. Le duc la munca, iar daca au probleme, fie cu clientii, fie cu politia, protectorii sunt sunati si vin. Evident, totul este contracost"
, a spus investigatorul.


Proxenetii au disparut deoarece traficul cu carne vie este ilegal.

Citeste si: Culiță Sterp a apelat de urgență la mama Geta! Cu ce bunătăți s-a dus femeia la fiul său: „Mamă, adu-mi ceva de mâncare că nu mai pot de foame și n-am timp să mă mai duc să mănânc.”- kfetele.ro

Citeste si: Crima din Sibiu! Tânărul de 24 de ani şi-a recunoscut fapta. Motivul pentru care şi-a ucis iubita cu sânge rece. Victima i-ar fi salvat în trecut viața agresorului- radioimpuls.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si