Samsung Electronics va lansa un serviciu de asistenţă digitală destinat smartphone-ului Galaxy S8
IT&C

Samsung Electronics va lansa un serviciu de asistenţă digitală destinat smartphone-ului Galaxy S8

V.P.
6 nov 2016

Samsung Electronics va lansa un serviciul de inteligenţă atificială, pentru asistenţă digitală, destinat viitorului smartphone Galaxy S8, prin intermediul căruia vrea să se refacă după dezastrul înregistrat cu Galaxt Note 7 şi să îşi diferenţieze dispozitivele, transmite Reuters.

Cel mai mare producător de smartphone-uri din lume a anunţat în octombrie achiziţia Viv Labs, o companie condusă de co-creatorul programului de asistenţă vocală Siri al Apple.

Samsung intenţionează să integreze platforma de inteligenţă artificială a companiei din San Jose, numit Viv, în telefoanele Galaxy şi să extindă serviciile de asistenţă vocală în aparatura electrocasnică şi dispozitivelor purtabile.

Samsung mizează pe Galaxy S8 după retragerea de pe piaţă a Galaxy Note 7, care va avea un impact asupra profitului de 5,4 miliarde de dolari pe parcursul a trei trimestre, inclusiv primul trimestru din 2017.

Investitorii şi analiştii spun că Galaxy S8 trebuie să fie un dispozitiv solid pentru ca Samsung să recâştige clineţii pierduţi.

Samsung nu a precizat, sâmbătă, ce tipuri de servicii vor fi oferite prin intermediul asistentului de inteligenţă artificială care va fi lansat cu Gaşaxy S8, aşteptat să intre în vânzare la începutul anului viitor.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook