Scandal monstru intre doua familii din Olt. Pana la bataie n-a mai fost decat un pas. S-a ajuns la o lupta cu bate si pietre. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere
Actual

Scandal monstru intre doua familii din Olt. Pana la bataie n-a mai fost decat un pas. S-a ajuns la o lupta cu bate si pietre. Totul a fost surprins de camerele de supraveghere

Alexandra Chiric
19 iun 2016

Bataie cu bate si pietre intre doua famlilii din Olt. Mai multe persoane au vadalizat gardul si curtea casei in care locuiesc rivalii. Scandalul monstru a fost surprins de camerele de supraveghere montate in zona.

Opt persoane inarmate pana in dinti cu bate, lopeti si bolovani fac praf gardul si curtea acestei case. Totul s-a intamplat in localitatea Draganesti din judetul Olt. Scandalul ar fi pornit de la un dosar de evaziune fiscala, pe care l-ar avea persoanele din imagini.

Primul care apare in imagini este un barbat. Aduna de pe jos mai multe obiecte si dispare pentru cateva secunde din cadru. Insa, camerele de supraveghere suprind momentul in care incepe asaltul cu bolovani. Ilies Rancu, victima, spune ca ii este frica si sa iasa din casa.

De pe strada se aduna rand pe rand mai multi barbati. Lovesc cu putere poarta cu picioarele si batele. Cu forte noi vine si un individ cu o lopata. Asteapta ca cineva sa apara din spatele gardului. Imaginati-va ce tragedie s-ar fi intamplat daca ploaia de bolovani nimerea pe cineva.

Inca 3 barbati, dar si doua femei intarersc randurile atacatorilor. Priviti cu ce putere loveste gardul aceasa doamna. Nu s-au lasat pana nu au facut prapad. Culmea este ca pe langa acesti indivizi trec 2 masini. Este aroape imposbil ca soferii sa nu fi vazut scandalul. Dar nimeni nu intervine.

Casa arata acum, ca dupa razboi. Politistii au ajuns isi ei la fata locului. Din toata brigada, au amendat cativa, ce-i drept.

"Este vorba despre o stare conflictuala mai vehe intre membrii a doua familii, iar pentru asigurarea linistii si oridinii publice in zona s-a dispus masura suplimentarii cu efective", a declart Iulian Nicolae, comisar IPJ Olt.

Ca nu cumva scandalul sa izbucneasca iar, oamenii legii au mai zabovit in zona.

Scandalurile par ca se tin lant in toata Oltenia. Un caz socant a descoperit Christian Sabbagh in Valeni. Cearta monstru a izbucnit intre trei frati. Unul dintre ei ajungand cu rani grave la spital.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook