Tot ce-am visat, la internare, intr-un spital de stat, ne bucura aici: pereti fara igrasie, paturi noi cu asternuturi nepatate si bai-luna!

Saloanele moderne ne dau senzatia ca ne-am teleportat in Occident... Iar pe holuri, e o placere sa stai! In locul mirosului de sudoare si medicamente care ne loveste in spitalele romanesti, la cel din Simeria, aerul are doar un iz de restaurant! 

Aceeasi curatenie fara cusur domina cantina.

Daca nu v-ati convins, dam o tura si prin sectii: 

6 cabinete cu diferite specialitati medicale, laborator de analize si compartimente de ATI arata ca in serialele americane: aparatele medicale de-aici sunt de ultima generatie si doar pe cele cumparate anul acesta au fost cheltuiti 3 milioane de lei.  
Cum din venituri proprii, va-ntrebati?! Ei bine, reteta de succes e simpla! 

"Am incheiat o gramada de contracte cu diverse persoane juridice care aveau nevoie si au nevoie conform legislatiei in vigoare de servicii medicale, servicii pe care le prestam evident contra cost. Toate aceste sume ne-au ajutat sa facem spitalul sa arate asa cum este astazi", spune managerul spitalului.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Patrick, atac dur la adresa lui Giuly: "Aruncă bomba și după fuge, normal că iau foc". Robert nu a mai suportat și a intervenit- wowbiz.ro

Conducerea spitalului din Simeria a reusit, in patru ani, sa achite datoriile de 350 000 de euro catre stat si sa faca modernizari uriase din venituri proprii care au incadrarea unitatea in categoria celor cu cel mai inalt nivel de incredere. In ianuarie, anul viitor, aici va fi deschis un Centru de Screening al cancerului de san.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si