Seful statului si sotia sa, la slujba de Pasti de la Biserica Romano-Catolica ”Sf. Treime” din Sibiu, unde au fost si de inviere
Politica

Seful statului si sotia sa, la slujba de Pasti de la Biserica Romano-Catolica ”Sf. Treime” din Sibiu, unde au fost si de inviere

V.P.
16 apr 2017

Presedintele Klaus Iohannis si sotia sa participa, duminica dimineata, la slujba de Pasti de la Biserica Romano-Catolica ”Sfanta Treime” din Sibiu, unde au fost si de inviere.

Seful statului si sotia sa, Carmen Iohannis, au ajuns la biserica din centrul municipiului Sibiu putin dupa ora 10.00.
 
Presedintele Iohannis nu a facut declaratii presei, el postand anterior un mesaj pe pagina sa de Facebook in care le transmite romanilor ca ”invierea Domnului este un prilej de comuniune si liniste, o bucurie a renasterii pe care o impartasim cu cei dragi”.

Citeste si: O tanara de 32 de ani ar putea sa fie la conducerea Hidroelectrica! CV-ul Andreei Lambru este plin de functii importante, insa a devenit cunoscuta pentru ca a cazut in fata lui Victor Ponta

Cuplul prezidential a asistat la slujba de inviere tot la  Biserica ”Sfanta Treime”, unde seful statului obisnuieste sa mearga la slujbele de duminica ori de cate ori se afla la Sibiu. De altfel, si in perioada in care era primar, Iohannis si sotia sa luau parte la ceremoniile religioase de la aceasta biserica.
 
Anul trecut, presedintele a sarbatorit Pastele ortodox in Bucuresti, unde a asistat, alaturi de sotia sa, la slujba de inviere de la Patriarhie. In ziua de Paste, seful statului a facut o vizita militarilor romani dislocati in Afganistan.

Citeste si: Serban Nicolae, aluzie la sloganul "noaptea ca hotii": Si Mantuitorul a inviat tot noaptea, s-a si nascut noaptea

De Pastele Catolic, sotii Iohannis s-au aflat la Sibiu, cei doi participand la slujba de inviere de la Biserica Romano-Catolica "Sfanta Treime”, unde slujba este oficiata in limbile romana, germana si maghiara. 
 
Duminica, atat ortodocsii, cat si catolicii vor serba Pastile, la trei ani de la ultima praznuire comuna, din 20 aprilie 2014. Apoi, abia peste opt ani, adica in 20 aprilie 2025, invierea Domnului va fi din nou sarbatorita in aceeasi duminica de ortodocsi si de catolici.

viewscnt
TAGURI: klaus iohannis

Urmareste-ne pe Facebook