Sinead O'Connor, la spital! Totul se intampla la doar cateva zile dupa ce s-a filmat cerand ajutor!
Life

Sinead O'Connor, la spital! Totul se intampla la doar cateva zile dupa ce s-a filmat cerand ajutor!

Stirile Kanal D
12 aug 2017

Cântăreaţa irlandeză a fost spitalizată la New Jersey la scurt timp după ce a postat un mesaj îngrijorător pe Facebook.

Citeste si: Declaratia cu care a socat Cristian Pomohaci! “Sunt mai lacom si mai rau decat unul care nu are atat cat am eu”

Citeste si: "Aveti un sot scump si dulce. Toti baietii va transmit asta". Ce i-a spus Laurei Dinca un barbat eliberat dupa 20 de ani de inchisoare despre Cristian Boureanu

Sinead O'Connor, care suferă încă din copilărie de tulburări bipolare, a postat recent pe contul său de Facebook un material video în care apare într-o stare extrem de proastă şi cere disperată ajutor.

Artista a avut câteva tentative de sinucidere. În 2015, a încercat să-şi pună capăt zilelor printr-o supradoză, a recidivat apoi după câteva luni, pentru ca la scurt timp să fie considerată dispărută. Din fericire, a fost găsită în viaţă şi într-o stare relativ bună de sănătate în apropiere de Chicago.

De doi ani, Sinead O'Connor locuieşte la New Jersey, iar în cel mai recent material video postat pe Facebook a apărut epuizată, cu faţa scăldată în lacrimi. Cântăreaţa în vârstă de 50 de ani acuză faptul că "nimeni nu-mi mai acordă atenţie".


"Copiii mei şi familia mea m-au vizitat la spital când eram internată la Terapie intensivă. Au plecat înainte să mă trezesc şi de atunci nu i-am mai văzut niciodată. De ce-mi faceţi asta? Am nevoie de voi. Am nevoie de dragostea vosatră. Nu mai pot suporta ce mi se întâmplă."

Pentru Sinead O'Connor, care provine dintr-o familie cu mari probleme – o mamă depresivă şi un tată alcoolic, care o maltrata – muzica a reprezentat singura supapă de salvare.

Se pare că noua criză depresivă pe care o traversează cântăreaţa a fost generată de bătălia pe care o duce în justiţie cu prima sa dragoste şi fostul ei manager, Fachtna O'Ceal¬laigh.

Sinead O'Connor l-a cunoscut pe O'Ceallaigh în anii 1970 pe când ea avea doar 17 ani. Bărbatul avea de mai mult de două ori vârsta ei şi i-a devenit în scurt timp impresar şi, totodată, a fost prima ei dragoste.

În prezent, Fachtna O'Ceal¬laigh are 70 de ani şi a dat-o în judecată pe artistă acuzând-o că a pus abuziv şi nejustificat capăt colaborării lor profesionale şi solicită în instanţă daune de 500.000 de euro.

Citeste si: Ionut Gologan mai are o sansa! Romanul condamnat la moarte in Malaezia a primit o speranta!

Citeste si: Divort uluitor! Un fotbalist si-a prins sotia in pat cu instalatorul care urma sa le puna caloriferele in casa. Ce a urmat e pura telenovela


sursa

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook