Situatie neobisnuita la mormantul Ilenei Ciuculete, a doua zi dupa inmormantare
Actual

Situatie neobisnuita la mormantul Ilenei Ciuculete, a doua zi dupa inmormantare

A.L.
20 mar 2017

La doua zile de cand ..Ileana Ciuculete a fost inmormantata, sotul isi tine promisiunea pe care i-a facut-o artistei pe patul de moarte. I-a fagaduit iubire vesnica si dincolo de moarte, asa ca ii viziteaza mormantul zilnic.

Moartea fulgeratoare a Ilenei Ciuculete a provocat o mare durere in randul celor care au iubit-o si i-au ascultat melodiile. Cel mai afectat dintre toti este insa Cornel, barbatul pentru care artista insemna totul.


Desi a incercat sa fie tare, sotul artistei nu are cum sa ascunda ca este coplesit de durere. Cornel Gales duce din ce in ce mai greu pierderea suferita, cu atat mai mult cu cat, din ziua inmormantarii, acesta este vazut zilnic la locul de veci al celei pe care a iubit-o mai bine de 25 de ani.

Contrar traditiilor ortodoxe, care spun ca, timp de trei zile dupa inmormantarea unei persoane, nu se merge deloc la mormant, sotul artistei a venit la locul "Zanicii" lui.
Cu chipul impietrit de durere, acesta priveste fiecare coroana de flori ce poarta regretele celor care au cunoscut-o si au iubit-o pe Ilenea Ciuculete.
Ba mai mult, se asigura ca este cineva care sa se ingrijeasca permanent de mormant.


Parca dornic ca gradina de flori ce imbraca mormantul Zanicii sale sa nu se ofileasca niciodata, Cornel improspateaza apa florilor.

Intreaga tara a fost socata de disparitia fulgeratoare a Ilenei Ciuculete. Artista a lasat in urma sa un sot indurerat, o mama devastata, un frate si doi copii care nu-si pot gasi linistea.
 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook