Tanarul de 19 de ani din Siretel, judetul Iasi, a condus cu mare viteza o masina, desi nu avea permis de conducere. Marian Ivan conducea in linie dreapta, insa viteza excesiva a dus la pierderea controlului volanului, iar autoturismul marca Fiat s-a rasturnat de mai multe ori. Tanarul nu purta centura de siguranta si s-a izbit cu capul de parbrizul masinii, iar apoi de stalpul metalic al autevehiculului. Socant este modul in care a fost gasit Marian! In impactul extrem de violent, capul baiatului a fost sectionat si aruncat pe geamul portierei din stanga.

Nenorocirea s-a petrecut in apropierea comunei Siretel, la Slobozia, iar unele surse sustin ca tanarul ar fi fost intr-o depresie din dragoste. Ipoteza unei sinucideri este sustinuta si de postarile pe o retea de socializare, in care Marian lasa randuri intregi cu mesaje din care reiese suferinta si disperarea pe care le traia. "Iubirea asta nu se poate sfarsi asa/ Nu pleca, nu ma parasi/ Nu ma arunca catre moarte/ Nu ma arunca catre asuprire", sunt doar cateva randuri din postarile facute de Marian Ivan.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

Cei care il cunosteau pe tanarul de 20 de ani sunt acum socati de moartea cumplita, iar anchetatorii iau in calcul varianta sinuciderii.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si