Pana sa fie numit in martie anul curent in Consiliul de Administratie al TVR, Alfred Bulai a fost prodecan la Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, unde incasa in jur de 11500 de lei din salariu plus alte colaborari. Din aceasta suma, pana de curand, renumitul sociolog a trebuit sa achite, fiind obligat de instanta, o pensie alimentara lunara de circa 2000 de lei baiatului pe care-l facuse cu reputata moderatoare Dana Deac.

Satul sa astepte la nesfarsit ca tatal lui sa-i plateasca pensia alimentara, Vlad si-a actionat de cateva ori parintele in judecata, pana la urma rezolvand situatia in aprilie 2012, cand instanta i-a dat definitiv dreptate. Vlad Cosmin a implinit insa anul acesta 26 de ani, ceea ce inseamna ca Bulai a scapat de orice datorie catre baiatul sau, pentru ca instanta stipulase clar in sentinat urmatorul aspect: "Plata pensiei se va face pana la finalizarea studiilor de catre reclamant, dar nu mai tarziu de implinirea varstei de 26 de ani".
De altfel, in declaratia de avere ridicata pe site-ul TVR dupa numirea in Consiliul de Administratie, Bulai nu pomeneste nimic de baiatul lui cu Deac si de datoria catre el, trecand insa in documentul oficial conturi de 145000 de lei, 11000 de euro si o Mazda 6.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si