Vladimir Fricatel, director Spitalul Orasenesc Harsova: Suntem spital de la periferia judetului, Spitalul Orasenesc Harsova. Suntem in general 16 doctori. Din care lipsa de cardiolog, lipsa urolog. De exemplu eu stau non-stop in spital. Fac garzile de chirurgie la domiciliu. Stau in spital!

Spitalul orasenesc Harsova duce lipsa de 9 medici. Cu toate acestea, alesii locali au decis sa investeasca aici....intr-un

heliport....  care va costa 700 de mii de lei. Totul, pentru ca elicopterul SMURD sa nu mai aterizeze pe stadionul din oras, care in curand va fi renovat pentru o echipa de oina.

Citeste si: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

Marele Heliport urmeaza sa fie ridicat chiar in acest loc si va fi flancat de Spitalul Orasenesc din Harsova, dar si de aceasta eoliana care momentan se odihneste.

Medicii nu se opun construirii unui heliport in curtea spitalului, dar primordial ar fi sa se investeasca mai intai in aparatura performanta, de care unitatea duce lipsa. Din aceasta cauza, mai multi bolnavi sunt trimisi la spitalul din Constanta, la 85 de kilometri distanta.

- Pentru ce trebuie sa fie operat mai exact? Are cataracta. Aici nu se opereaza, numai la Constanta, la medic specialist.

Vladimir Fricatel, Director Spitalul Orasenesc Harsova: Ne-ar trebui si un aparat de tomografie computerizata, inca un ecograf, multe.

Heliportul este, insa, cap de lista si construirea lui este batuta in cuie. Ba chiar s-ar fi facut si un studiu de fezabiltiate, care ar fi costat 120 de mii de lei.

Despre aceasta investitie alesii nu spun nimic. Primarul ar fi plecat din tara, iar viceprimarul a refuzat sa ne ofere un punct de vedere.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si