Tara-n Bucate

Ingredientele secrete care fac dintr-o ciorba banala o delicatesa. Gospodarii de pe valea Somesului ne invata ce trebuie sa facut pentru ca ciorba sa iasa delicioasa

Ingredientele secrete care fac dintr-o ciorba banala o delicatesa. Gospodarii de pe valea Somesului ne invata ce trebuie sa facut pentru ca ciorba sa iasa delicioasa

Ce punem pe masa de Florii? Cele mai gustoase preparate din peste, pui si porc, pregatite dupa retete din Tinutul Neamtului

Ce punem pe masa de Florii? Cele mai gustoase preparate din peste, pui si porc, pregatite dupa retete din Tinutul Neamtului

Ospat de toata frumusetea, dupa balul vanatoresc. Care e reteta autentica pentru pastrama de berbecut afumata. Culori, mirosuri imbietoare si o atmosfera de poveste

Ospat de toata frumusetea, dupa balul vanatoresc. Care e reteta autentica pentru pastrama de berbecut afumata. Culori, mirosuri imbietoare si o atmosfera de poveste