Tatal a violat-o de la 4 ani, dar abia dupa alti 17 ani i-a spus mamei! Silvia isi aduce aminte cand s-a intampla prima oara:"Eram mica, cu o papusica in mana..."
Actual

Tatal a violat-o de la 4 ani, dar abia dupa alti 17 ani i-a spus mamei! Silvia isi aduce aminte cand s-a intampla prima oara:"Eram mica, cu o papusica in mana..."

A.L.
13 sep 2017

O tanara in varsta de 22 de ani si-a facut curaj de abia acum si a povestit cum a fost violata, de cand era copila, ani la rand, chiar de catre tatal ei. De abia dupa 17 ani si-a facut curaj si a povestit totul mamei sale, iar individul a fost retinut de politie.

Cazul cutremurator s-a petrecut in Republica Moldova, satul Hansca, raionul Ialoveni. Drama a devenit publica dupa ce mama fetei a sustinut saptamana trecuta o conferinta de presa, relateaza realitatea.md "Eram mica, cu o papusica in mana...", isi aminteste tanara despre prima oara cand tatal sau a batjocorit-o.

Clipele de groaza aveau loc in timp ce mama era plecata peste hotare, fetita sa ascunzand faptul ca devenise obiect sexual pentru tatal sau de la 4 ani. Silvia Vetcu, ofiterul de presa al IP Ialoveni, a explicat ca politia a fost alertata pe data de 27 aprilie 2017.

Victima, impreuna cu mama sa, a depus o plangere, iar in aceeasi zi suspectul a fost retinut pentru 72 de ore. Prima instanta i-a prelungit mandatul de arest preventiv, insa ulterior, agresorul a fost eliberat de dupa gratii prin decizia Curtii de Apel.

Acum, mama tinerei acuza judecatorii de abuz de putere, neglijenta in serviciu si depasirea atributiilor. Individul a fost eliberat pe data de 7 iulie 2017 si a revenit acasa, cerand de mancare. Femeia s-a adresat din nou la politie, fiind emisa o ordonanta de protectie pentru fiica sa. El risca inchisoare de la 10 la 20 de ani, sau chiar pe viata.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook