Tatal indoliat a lesinat langa sicrie: "Nu voi uita imaginea cu fetele mele facute bucati"
Actual

Tatal indoliat a lesinat langa sicrie: "Nu voi uita imaginea cu fetele mele facute bucati"

A.L.
19 aug 2017

Joi dimineata isi stia fetitele acasa cu mama lor, vineri la pranz le vedea fetisoarele zdrobite in trei sicrie albe. Drama Alexandrei Braunstein, femeia care s-a aruncat in fata trenului cu cei trei copilasi in brate, a devenit acum drama sotului ei, ramas singur pe lume.

Viata lui George Braunstein a devenit un cosmar. Pana mai ieri sot si tata a trei fete frumoase, bietul om s-a trezit intr-o clipita singur pe lume. in loc sa inceapa pregatirile pentru venirea pe lume a celui de-al patrulea urmas, bucuresteanul a facut ieri pregatiri pentru inmormantarea sotiei Alexandra si a fetelor Georgiana (10 ani), Daria (8 ani) si Andreea (3 ani), scrie Click.ro

intr-un moment de nebunie, mama si-a luat fetele si le-a curmat viata sub rotile trenului, joi dimineata, in apropiere de Halta Branesti. Ieri, inca de la primele ore ale diminetii, s-au adunat la IML toate rudele femeii sinucigase, mai putin mama ei, care a ramas la Branesti. in curtea institutiei s-a lasat cu scandal. Asta, dupa ce unul dintre fratii Alexandrei a avut mai multe discutii cu sotul ei, privind locul inmormantarii.

In jurul orei 16.00, familia a reusit, dupa toate certurile si neintelegerile aparute, sa ridice corpurile neinsufletite. A fost un moment crunt pentru George Braunstein care, atunci cand a vazut cele patru sicrie, a lesinat, rudele fiind nevoite sa-l stropeasca cu apa. “Am ridicat capacele sicrielor si le-am vazut. Erau numai bucati. Imaginea asta n-o sa mi-o scot din minte niciodata!”, a marturisit apoi barbatul, iar lacrimile ii curgeau siroaie pe obraji.

Citeste continuarea pe Click.ro

Sursa foto: Click.ro 

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook