Nu e zi in care sa nu vrea sa stearga definitiv urmele lasate in acea noapte cumplita.

"Da,am lesinat, imediat dupa flacara si pana la venirea primelor ambulante".

Desi amintirile sunt inca vii, iar cicatricile prezente, Teddy se considera o norocoasa.

Medicii ii dau sperante. Cu zambetul pe buze si pe acorduri de muzica rock Teddy se pregateste pentru noile sprancene.


TEDDY:  este o zona destul de importanta ca aspect, iti contureaza practic tot chipul si iti da personalitate si i-au facut autotransplant.

DR FELIX POPESCU: e o interventie pe cicatrice, o interventie un pic mai complicata decat refacerea normnala de sprancene si trebuie sa gasim forma identica cu cea de pe partea cealalta, dar ce este important este sa gasim densitatea.


Nu va putea face surf cu mana bionica, dar cu siguranta va putea canta la chitara. La inceputul lunii octombrie va pleca in Scotia pentru a i se pune dispozitivul. Acesta o va ajuta sa isi foloseasca din nou mana stanga.

TEDDY: am inteles ca o voi folosi in mod natural, va fi foarte usor...ca pe o mana normala practic o sa o folosesc..Sunt
total nerabdatoare. Asta imi imaginez de cand m-am trezit in Viena in luna decembrie. Sa am practic o mana din nou, sa ma pot folosi de ea.


TEDDY:  Psihic ma ajuta foarte tare din pacate lucrez mult mai incet decat inainte si trebuie sa am mai multa rabdare

Nu poate intoarce timpul inapoi, insa vrea sa ii ajute pe cei aflati in situatii dificile si care nu isi permit o mana bionica. 
 

TEDDY: Vreau ca in colaborare cu cativa tineri care fac robotica la noi in Romania sa producem proteze bionice pentru pacientii care nu isi permit


Asa ca a lasat fotografii sa surprinda urmele lasate pe corpul ei de focul din Colectiv. Lucrarile vor fi expuse si vandute, iar banii stransi vor fi folositi pentru proiectul ei.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si