Ministrul de externe al Romaniei a suferit teribil! Prima sotie a lui Teodor Melescanu a facut infarct inainte de Anul Nou si a murit dupa ce a fost internata in stare grava doua saptamani!
Politica

Ministrul de externe al Romaniei a suferit teribil! Prima sotie a lui Teodor Melescanu a facut infarct inainte de Anul Nou si a murit dupa ce a fost internata in stare grava doua saptamani!

5 ian 2017

Teodor Melescanu a fost nominalizat in functia de ministru de Externe in noul guvern condus de Sorin Grindeanu.

Politicianul Teodor Melescanu (75 de ani), numit recent ministru de extreme, va bifa pentru a treia oara aceasta functie in cariera sa, de-a lungul careia a mai ocupat posturile de senator, ministru al Apararii Nationale si director al Serviciului de Informatii Externe. In 2004, cand era senator, Melescanu a trecut prin momente dramatice. La acea vreme el era insurat cu Felicia Melescanu, o jurnalista care activase 12 ani in cadrul Directiei Relatii Internationale a TVR si un deceniu la redactia “Actualitati” a televiziunii nationale, care ii daruise o fata, pe Marina. Pe 30 decembrie 2003, sotii Melescanu se aflau in Germania, pentru a petrece Sarbatorile, insa Felicia a suferit un stop cardiac in timpul unei calatorii spre Munchen. Felicia, la bratul sotului sau, Teodor MelescanuDisperat, Melescanu si-a dus nevasta la o clinica din capitala Bavariei. “Da, a suferit un infarct si acum este internata in Germania. Starea ei este foarte grava. Chiar daca as vrea sa o aduc in tara, acest lucru este imposibil, deoarece nu poate fi transportata”, declara Melescanu pentru presa din tara. Din pacate, nu s-a mai putut face nimic, iar Felicia Melescanu a murit pe 14 ianuarie 2004, la doar 63 de ani. „Toti cei care au lucrat impreuna cu Felicia Melescanu la TV Romania International, postul pentru strainatate al Televiziunii Romane, regreta disparitia prematura a celei care in 1995 a creat primul canal romanesc de televiziune ce a depasit cu emisiunile sale granitele tarii”, se arata intr-un comunicat al colegilor Feliciei. In 2009, la 5 ani de la moartea Feliciei, Melescanu s-a recasatorit cu Viorica, femeia alaturi de care este alaturi si in prezent.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook