Mama lui Traian Basescu a dezvaluit ca fiul ei o vizita rar la Constanta: „Nu a mai venit de mult. E foarte ocupat, are o gramada de treaba. Vorbesc cu fetele la telefon, cu ele tin legatura”
Politica

Mama lui Traian Basescu a dezvaluit ca fiul ei o vizita rar la Constanta: „Nu a mai venit de mult. E foarte ocupat, are o gramada de treaba. Vorbesc cu fetele la telefon, cu ele tin legatura”

8 ian 2017

Elena, mama lui Traian Basescu, a vorbit o singura data despre fiul ei, atunci cand acesta a fost ales presedinte, in 2004.

In decembrie 2004, Basescu era ales presedinte al tarii, iar presa o intervieva in premiera pe mama sa, Elena, care locuia in Constanta. Aceasta a raspuns la mai multe intrebari legate de fiul ei. Chestionata daca se gandea ca fiul ei o sa ajunga presedinte, Elena Basescu a dezvaluit: „Nu ma gindeam, dar stiu ca e ambitios”. Mama lui Basescu a mai spus ca nu si-a adus aminte cand a vizitat-o fiul ei ultima oara. „Nu mai stiu. Nu a mai venit de mult. E foarte ocupat, are o gramada de treaba. Vorbesc cu fetele la telefon, cu ele tin legatura”, a dezvaluit femeia. In fine, ea a fost intrebata si cand a inceput sa cheleasca Traian: „Cred ca pe la 25 sau 30 de ani. In orice caz, ii sta bine si-asa”.

Elena, mama lui Traian Basescu, a decedat in 2010Chestionata cum se intelege cu nora, Maria, Elena Basescu a marturisit: „Draga de ea! Ma-nteleg bine cu ea. Ma-nteleg bine cu amindoua nurorile. La amindoua tin la fel de mult. Sintem o familie unita. Nu ne certam, nu ne-am barfit. Tinem mult unii la altii”. O alta intrebare s-a referit la Bodo, sotul de atunci al nepoatei sale, Ioana, iar mama lui Basescu a dezvaluit ca acesta nu prea isi simpatiza ginerele. „Imi place Proconsul, pentru ca nepotul meu, Bogdan, cinta acolo. E sotul Ioanei, fata mai mare a lui Traian. Lui nu-i prea place de Bogdan, dar daca-i place Ioanei nu poate sa se opuna. Important e sa se iubeasca ei, copiii”, a dezvaluit Elena Basescu. Pana la urma, Ioana si Bodo au divortat in 2006, ambii refacandu-si viata sentimentala dupa casnicia ratata.

Traian Basescu, alaturi de fiicele Elena (stanga) si Ioana (dreapta) si de sotia Maria
Mama lui Traian Basescu a decedat in 2010.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook