Trei romi, aflati intr-un BMW, au fost batuti mar de un motociclist pe care l-au sicanat in trafic. Barbatul era luptator K1
Actual

Trei romi, aflati intr-un BMW, au fost batuti mar de un motociclist pe care l-au sicanat in trafic. Barbatul era luptator K1

V.P.
13 aug 2017

Trei romi, care au sicanat un motociclist in trafic si pe care au vrut sa il bata cu batele, au luat o bataie sora cu moartea chiar de la cel pe care au vrut sa il loveasca.

Citeste si: O ambarcatiune cu 69 de migranti din Irak, interceptata de politistii de frontiera in apropiere de Mangalia

Citeste si: Drama fiicei unui compozitor celebru de la noi! "Nu mai poate avea copii in urma unei interventii chirurgicale"

Motociclistul, care este un politist de renume in Arges, i-a batut mar pe agresori. George Fir a lucrat in trecut la mascati si a fost in misiuni in Kosovo, scrie adevarul.ro.

Romii l-au blocat pe George in comuna Bascov, langa Pitesti. I-au pus masina in fata, iar politistul a cazut cu motocicleta si si-a rupt un deget. Cei trei au coborat din masina cu bate ca sa il ia la bataie, insa doi dintre ei au fost batuti mar de George Fir, iar al treilea a fugit de frica.

Politistul a lucrat ani de zile in Trupele Speciale, a fost luptator K1, garda de corp pentru un judecator care ancheta crimele din Kosovo.

In video de mai jos, George Fir este barbatul cu casca pe cap.  
 

viewscnt
TAGURI: politist, sicanat, arger, romi

Urmareste-ne pe Facebook