Americanul Chauncey Hardy juca in octombrie 2011 la clubul din Giurgiu, iar in noaptea de 8 spre 9 octombrie se afla in clubul Emotione din localitate. Sportivul de 23 de ani a intrat in jurul orei 3 dimineata intr-un conflict cu Ionut Adrian Tanasoaia, care s-a enervat pe anumite gesturi facute de american, iar localnicul l-a lovit puternic cu pumnul in barbie pe Chauncey, care s-a izbit cu capul de pardoseala salii.

Cum rana produsa s-a dovedit grava, ducand la decesul baschetbalistului, Tanasoaia a fost acuzat de lovituri cauzatoare de moarte. De altfel, medicii legisti au stabilit ca moartea lui Hardy a fost dura si "a fost cauzata de o insuficienta cardio-respiratorie, urmare a unui traumatism cranio-cerebral soldat cu edem cerebral, hemoragie meningeala, contuzie si dilacerare cerebrala, fractura de bolta craniana iradiata la baza craniului".
Incarcerat inca din octombrie 2011, Tanasoaia a primit pe 15 ianuarie 2014 o pedeapsa definitiva de 7 ani de inchisoare cu executare. Numai ca, dupa cateva incercari in care a solicitat eliberarea conditionata, Tanasoaia a avut succes pe 23 februarie 2016, cand Judecatoria Sectorului 4  i-a admis eliberarea conditionata, cu doi ani mai devreme decat ar fi fost la termen, in conditiile in care Tanasoaia fusese arestat inca din 2011!

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si