Un barbat din Vaslui, mort de mai multe zile, a fost gasit cu fata muscata de caini in locuinta sa. Politia a deschis o ancheta
Actual

Un barbat din Vaslui, mort de mai multe zile, a fost gasit cu fata muscata de caini in locuinta sa. Politia a deschis o ancheta

Alexandra Chiric
12 ian 2017

Un barbat de 70 de ani a fost gasit mort, miercuri, in locuinta sa din localitatea Horga, judetul Vaslui, cu numeroase plagi muscate la fata, cel mai probabil provocate de caini. Politia a deschis o ancheta in acest caz pentru a stabili daca leziunile au legatura cu decesul.

Potrivit reprezentantilor Politiei Judetene Vaslui, batranul a fost gasit cazut locuinta sa, in dreptul usii de la intrare, de catre un vecin, dupa ce nu mai fusese vazut de cateva zile.

Batranul a fost gasit dupa ce vecinul sau a spart usa de la casa.

”In urma primelor cercetari, s-a stabilit ca acele leziuni de la fata sunt, posibil, muscaturi ale cainilor pe care victima ii crestea in casa. In consecinta, s-a dipus efectuarea autopsiei de catre Serviciul de Medicina Legala Vaslui pentru stabilirea cauzei decesului”, a declarat, miercuri, pentru News.ro purtatorul de cuvant al Politiei Judetene Vaslui, Loredana David.

Politistii au mai stabilit ca barbatul era decedat de mai multe zile, deschizand un dosar penal pentru moarte suspecta

Sursa: News.ro

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook