Un autobuz plin cu calatori a luat foc in mers pe DN 19, in judetul Bihor.
Actual

Un autobuz plin cu calatori a luat foc in mers pe DN 19, in judetul Bihor.

V.P.
19 mai 2017

Un autobuz in care se aflau 17 persoane si care facea curse intre localitati din judetul Bihor a luat foc, vineri, in zona localitatii Diosig, in urma incendiului niciunul dintre pasageri nefiind ranit, insa autobuzul a ars in intregime.

Citeste si: Jurnalistii suedezi, socati de cat de sarac este Bucurestiul: "Romania, la fel ca in comunism"

Potrivit inspectoratului pentru Situatii de urgenta Bihor, incendiul a izbucnit in timp ce autobuzul facea o cursa de calatori intre localitatile Sacueni si Diosig, iar focul a izbucnit in compartimentul motorului chiar in timpul mersului, scrie news.ro.Soferul a fost cel care a observat ca din motor iese fum, a tras autobuzul pe dreapta si a evacuat toti pasagerii, astfel incât nicio persoana nu a fost ranita.

Citeste si: Un elev din Targoviste a furat de la un coleg un bilet castigator la pariuri sportive, apoi a acuzat ca este amenintat! Baiatul a avut si un complice

La fata locului, au fost mobilizati 14 pompieri cu autospeciale de stingerea a incendiului insa, desi au stins focul in 15 minute, autobuzul a fost avariat in intregime din cauza repeziciunii cu care s-au extins flacarile.

Din cauza incendiului, circulatia pe DN 19, in zona comunei Diosig, a fost blocat timp de câteva zeci de minute din cauza fumului dens emanat de focul izbucnit in autobuz.
 

viewscnt
TAGURI: autobuz, foc, bihor

Urmareste-ne pe Facebook