Jurnalistii Kanal D s-au aratat interesati sa devina actori si l-au prins in flagrant pe acest individ cu ganduri bolnave. Urmariti acum filmul intregii inselatorii. Urmeaza imagini filmate cu o camera ascunsa.

Sarlatanul se recomanda a fi Marius Pallade- regizor de filme, care cauta actrite pentru un nou serial romanesc  ce va fi difuzat la Kanal D. Doar ca totul este o minciuna pusa la cale de un escroc cu ganduri murdare.


Intreaga escrocherie a inceput cu o postare pe facebook, prin care un alt individ, prieten cu regizorul inchipuit, anunta ca organizeaza un casting in statiunea Mamaia. Se cauta fete frumoase dar si cameramani pentru faimoasa productie. Reporterul si operatorul Kanal D apar  la casting si se dau drept doi cameramani care vor sa se alature echipei serialului fictiv. Ascultati ce oferte primesc pe loc.

Dupa ce primim unda verde ca ei sunt ok cu noi, abia apoi semnam contractul... da, si pe loc o sa primiti cate 20 de mii de euro.
20 de mii de euro?
20 de mii de euro cum se spune bani pe masa. Bani de instalare, plus ca pe langa asta la contract o sa aveti 60 de euro la minut de filmare
Contractul oficial il vei primi direct de la resursele umane.

Contractul original.. in doua duplicate. Un duplicat ramane la voi, un duplicat ramane la sediu. Cu stampila, cu semnatura directorului, cu tot ce trebuie.
Direct de la Kanal D, nu?
Direct de acolo, da.

Vrajite de mirajul unei cariere fulminante si a unor castiguri colosale, mai multe tinere frumoase, unele chiar minore, isi fac si ele aparitia la presupusul casting. Dupa ce le invita la negocieri,  individul care se da drept regizor le anunta ca vor da o proba cu replici improvizate.

Totul este filmat de cameramanul stirilor Kanal D, aflat sub acoperire ca simplu candidat.

Eu de  ce nu am venit cu scenariul la voi astazi... Pentru ca vreau sa fiti transparente. Transparente adica in ce sens? Sa fiti voi naturale zi de zi, nu sa va dau un text ca papagalul si sa va tremure hartia in timp ce invatati pe de rost"

Citeste si: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Nimeni nu mai știe nimic de Riana. Cum a fost filmată înainte să dispară fără urmă- wowbiz.ro

Scenariul bolnav este insa in capul regizorului inchipuit. Omul inventeaza  pe loc o povestede dragoste intre un profesor si eleva lui. Il roaga pe cameramanul nostru sa filmeze scena  si o pune pe una dintre candidate sa-si intre in rol.

"Nu te asteptai sa te chem?
Sincer... nu. Mai ales asa, in public, mi se pare putin riscant, avand in vedere ca sunteti profesorul meu.
Vad ca tremuri toata, ai emotii. Stiu ca ma iubesti.
Daca ar afla mama, ar veni pe jos de la Bucuresti"

La un moment dat asa zisul regizor care joaca rolul profesorului o saruta pe candidata care credea orbeste ca totul este o proba de film ce ii va da sansa sa devina actrita.

Scenariul bolnavicios continua, iar escrocul o pune pe o alta candidata sa intervina jucand rolul unei alte eleve, indragostita si ea nebuneste de profesor.

Dupa scenele halucinante ale unui casting fals, jurnalistii Kanal D s-au legitimat si au demascat intreaga minciuna chiar in fata fetelor.

"Numele meu este Daniel Savopol, sunt reporter Kanal D, va rog frumos sa verificati legitimatia, s-o studiati bine.  … Dumneavoasta ati incercat sa ma inselati atat pe mine, cat si pe colegul meu Marius Pantu dar si pe aceste fete spunand ca este vorba despre un film care va fi difuzat la Kanal D"

Naucit  de rasturnarea situatiei, individul incepe sa se balbaie.

Citeste si: Virginia, întrebare neașteptată pentru Patrick: „Patrick, îți pare rău că m-ai chemat la camera roșie?”- kfetele.ro

Citeste si: "Vă rog, ajutați-ne. Ajutor!". Iulia Vântur, mesaj disperat. Ce s-a întâmplat și cum dorește să soluționeze problema- radioimpuls.ro

Fetele care au cazut in plasa regizorului inchipuit au rabufnit cand au aflat ca totul este o inselatorie.

"Cum te au contactat?
Pe Facebook. Mi au trimis o descriere a unui film Mi au zis ca o sa vin sa joc un rol intr-un film difuzat pe Kanal D"

"Ce vi s a zis?
Sa venim la Cazino mamaia sa jucam intr un film care se numeste Blestemul tatalui si ne a scris un baiat care arata destul de bine ca sa ne vrajeasca"

"Va rog din tot sufletul, imi vine sa si plang, va rog frumos sa ma credeti. Vreau sa vorbim ceva cu dumneavoastra in privat, macar doua minute.

Deci vreau sa intelegeti un lucru. Cand vine vorba despre interesul public nu este loc de negocieri"

Din serial de dragoste, situatia s-a transformat intr-o drama reala pentru falsul regizor. Una dintre fete a chemat imediat politia, iar escrocul a fost dus la sediu pentru audieri. Pana acum, 2 dintre fetele abordate de acest individ au depus plangere impotriva lui. Omul si-a angajat un avocat si va aparea astazi din nou in fata politistilor.
 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si