Un jurnalist de la TVR, gasit spanzurat pe camp! Animalele l-au tras jos si i-au devorat cadavrul
Actual

Un jurnalist de la TVR, gasit spanzurat pe camp! Animalele l-au tras jos si i-au devorat cadavrul

V.P.
12 sep 2017

Un jurnalist din Cluj a fost gasit spanzurat de un nuc pe un camp din Suceagu. Barbatul fusese dat disparut pe 15 iunie.

Jurnalistul TVR, Bardocz Sandor, dat disparut pe 15 iunie, a fost descoperit spanzurat pe un camp. Ramasitele acestuia au fost gasite pe in Suceagu, sub un nuc, unde se spanzurase. Animalele l-au tras jos si au devorat cadavrul, potrivit Stiri de Cluj.

Citeste si: La 44 de ani, Monica Iagar s-a pensionat pe caz de boala. Pensia fostei atlete este uriasa, mai mare si decat salariul

Citeste si: Ei sunt 2 dintre cei 5 romani care au murit in accidentul din Austria! Ionut si Ioana se intorceau in tara ca sa-si cunune finii!

Citeste si: Un barbat a murit carbonizat si doua persoane au fost ranite, dupa ce trei autovehicule s-au ciocnit pe DN 2 B, in Buzau.

Bordocz Sandor a gasit de doi romi, tata si fiu, care s-au dus la furat nuci. Minorul a observat craniul si asa a fost alertata politia, care a gasit actele in haine.

Jurnalistii de la stiri de Cluj scriu ca BARDOCZ SANDOR ar mai mai avut o tentativa de sinucidere, tot prin spanzurare, iar in ultima vreme a urmat un tratament de specialitate in Ungaria. El revenise acasa de curand, potrivit stiripesurse.ro.

Barbatul de 54 de ani era jurnalist la TVR Cluj inca din 1990. in ultimii ani s-a aflat de multe ori la Sic, unde a prezentat festivalul de toamna.

viewscnt

Urmareste-ne pe Facebook