Acum doua saptamani, primarul orasului a facut o solicitare firmei care distribuie internet primariei si a cerut sa blocheze accesul de pe calculatoarele institutiei catre retelele de socializare. Unii angajati petreceau prea mult timp pe retele sociale, in timp ce ar fi trebuit sa munceasca. ”Le trebuia Facebook la serviciu. Pentru ce? Hai sa ne vedem de treaba”, precizeaza Liviu Hrimiuc, potrivit Adevarul.

Mai mult decat atat o parte a angajatilor au fost prinsi cu ocaua mica.

si asta dupa ce s-au dus cu jalba in protap la furnizorul de internet pentru a cere explicatii. ”Unii angajati au mers la firma care furnizeaza internet sa intrebe de ce nu mai pot intra pe Facebook”, spune edilul.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Larisa de la „Casa Iubirii” și-a făcut iubit! Primele imagini cu bărbatul care i-a furat inima- wowbiz.ro

Conducerea Primariei Darabani spune ca blocarea accesului la retelele sociale este un prim pas spre eficientizarea activitatii functionarilor. ”Este o decizie justa a conducerii. Nu putem garanta ca va creste spectaculos eficienta prin aceasta masura dar, este un prim pas pentru a ne vedea de treaba si lucrurile sa decurga asa cum ne dorim cu totii in interesul cetateanului”, spune Alin Girbaci, viceprimarul orasului Darabani. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si