Ursii nu se mai tem de nimic! Ursii au ajuns sa intre chiar si in magazine in cautare de mancare
Actual

Ursii nu se mai tem de nimic! Ursii au ajuns sa intre chiar si in magazine in cautare de mancare

Stirile Kanal D
11 aug 2017

De cele mai multe ori curiosi, ursii vin la marginea oraselor. Nu putine sunt cazurile in care turistii sau localnicii dau nas in nas cu salbaticiunile. Iar intalnirile se termina citeodata cum nu va inchipuiti.

Nu se mai tem de nimic. Ursii au ajuns sa intre chiar si in magazine, dupa mancare. Cu imaginea salbaticiunilor care cauta hrana in tomberoane ne-am obisnuit deja. In primavara acestui an, treseele montane care duceau catre Cetetae Poienari au fost inchise din cauza animelelor salbatice care dadeau tarcoale.

In cazul de la Poienari nimeni nu a fost ranit. Ce-i drept, turistii au ramas in masini. Nu la fel s-a intamplat si in cazul unui barbat din Rusia. Aflat intr-o remorca omul le-a dat animalelor de mancare. Nici nu va imaginati ce s-a intamplat!

Oricat ar parea de pasnici si obisnuiti cu prezenta oamenilor ursii sunt extrem de periculosi! Pot ataca in orice moment, mai ales daca se simt ameninitati.

Daca totusi sunteti suprinsi de salbaticiuni in natura si nu aveti unde sa va adapostiti, incercati sa va pastrati calmul. Nu alergati si nu faceti miscari bruste. Faceti pe cat posibil zgomot puternic. Si mare grija, nu va urcati in copaci.

 

 

viewscnt
TAGURI: ursi, turisti,

Urmareste-ne pe Facebook