Una dintre victime este o femeie in varsta de 34 de ani, cel mai probabil sotia soferului, pasagera din dreapta. Pe filmare se aude cum barbatul striga cu disperare ca cineva sa o salveze pe Adriana Sindila, sotia lui, din fiarele masinii.

 

"Este vorba de o femeie in varsta de 34 de ani, pasagera intr-unul dintre autoturisme, si un barbat, de 48 de ani, sofer al celuilalt autoturism.

Soferul autoturismului (persoana care facea LIVE pe Facebook) in care se afla femeia nu prezinta urme de trauma.", a declarat purtatorul de cuvânt al ISU Olt, sublocotenentul Alin Basasteanu.

Citeste si: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei- catena.ro

Citeste si: Meteorologii Accuweather anunță o vară istorică în România! Nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii ani. Cum va fi vremea pe litoral?- wowbiz.ro

"Cele doua victime aflate in stop cardio-respirator nu au raspuns manevrelor de resuscitare si au fost declarate decedate. Este vorba de o femeie, pasagera intr-unul dintre autoturisme, in vârsta de 34 ani, si un barbat de 48 ani, sofer al celuilalt autoturism.", au spus surse ISU Olt, scrie EvenimentdeOlt.ro.

Soferul vinovat de producerea accidentului se afla sub influenta bauturilor alcoolice, scrie Realitatea de Craiova. Conducatorul auto care a provocat accidentul a scapat cu viata. Testat cu aparatul alcooltest, rezultatul a fost o imbibatie alcoolica de 0.58 mg/l in aerul expirat.Impactul a fost nimicitor. in imagini se poate vedea cum unul dintre autoturisme, in care se aflau cele doua persoane care au decedat ulterior, este distrusa total in partea frontala.

"Accidentul rutier s-a produs in comuna Slatioara, la iesirea spre Criva. Doua autoturisme sunt implicate in care se aflau patru persoane. Doua dintre ele au fost gasite inconstiente, nu sunt victime incarcerate. Actioneaza un echipaj SMURD, o autospeciala pentru descarcare si mai multe echipaje ale Ambulantei. Cele doua persoane inconstiente se afla in stop cardio-respirator, se executa manevre de resuscitare. Celelalte doua victim sunt constiente, nu au rani grave." , a declarat sublocotenentul Alin Basasteanu, purtatorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situatii de Urgente (ISU) Olt.

Politistii rutieri s-au deplasat la fata locului pentru a face cercetari, in vederea stabilirii imprejurarilor in care s-a produs accidentul.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si