20 de ani au trecut de cand extraterestrii ar fi aterizat intr-un pom dintr-un sat din Moldova. Au fost vazut chiar de politistul localitatii. Ce spun oamenii despre aceasta intamplare

Întâlnirea de gradul trei cu extratereştrii a avut loc! Omuleţii verzi n-au aterizat nici la Washington, nici la Moscova, ci într-un sat din Moldova, taman într-un cireş sau într-un tei bătrân. Asupra acestui detaliu sătenii nu se pot pune de acord, dar un lucru e cert pentru toată lumea, viaţa lor s-a schimbat de atunci. ##VIDEO14338##

luni 25 iulie 2016 , 19:28

DISTRIBUIE
acest articol
DIMENSIUNE
TEXT ARTICOL
Aa - Aa+

"O lumina puternica pe cer si a coborat aici, pe timp de noapte", spune un martor.

-Pe aici s-a intamplat, pe undeva pe aici.
-S-a auzit vreun zgomot, ceva?
-Nu, spune ca a coborat ceva, ca ar fi parlit, vezi Doamne, acele frunze, omuleti verzi

-Cica asa-i!
-Ce?
-Cica au coborat doi oameni dintr-un obiect, mici, cutare.
-Erau mici?
-Da.


##CITAT149##

Obiectul mic si ciudat despre care localnicii vorbesc cu spaima aproape ca i-a dat jos chipiul politistului din sat. Tocmai ce iesise din tura, cand asezarea pe care-o apara cu pretul vietii a fost confundata, din vreo eroare de bord, cu vreo baza secreta de-ale americanilor!- M-a ingrijorat. Cum asa ceva? Si de ce tocmai aici?


"Mi-a povestit ca l-a vazut prin atmosfera, ca o flacara. Ca sa va convingeti ca au aterizat aici, in fata Politiei, a parjolit un pom. Este un TEI
", a spus cineva.

Din naveta spatiala ar fi coborat grabiti omuleti verzi si neprietenosi! De frica sa nu-l rapeasca, politistul s-a pitit intr-un sant. De-acolo i-ar fi privit speriat pe vizitatorii dornici de cunoastere, apoi ar fi povestit prin sat ce era sa pateasca!-Am auzit ca au venit "electii" astia si s-au asezat in CIRESUL asta si atata tot.

-De atunci s-a mai intamplat ceva?

-Nu.

De cand cu presupusa vizita a extraterestrilor, ciresul nici ca mai face fructe in varf! In vreme ce credulii spun ca ozn-ul i-a ars crengile, scepticii au si ei explicatia lor:

"De 20 de ani, s-au uscat, a imbatranit. Am auzit ca s-a lasat asa o flacara, pe ciresul asta, dar noi n-am vazut, n-am auzit.", a spus cineva.

"Era parlit ciresul, ca era cam pe vremea asta. Ceva a fost.".Povestea extraterestrilor din Certesti a facut inconjurul lumii, la vremea ceea. Nimeni insa nu a putut sa demonstreze ca omuletii ciudati pe care i-ar fi vazut politistul din comuna, chiar au facut un popas in Certesti.

-Nu stiu cat adevar si cata fantezie exista la oamenii astia.

-De ce credeti ca au venit tocmai aici, in Certesti?
-Aici s-au simtit ei mai bine, cred.


20 de ani au trecut de la intamplarea care daca ar fi fost analizata de specialiatii ar fi putut schimba cursul istoriei. De-atunci insa nimeni si nimic nu a mai tulburat linistea satului din nordul judetului Galati.

-Cred ca era din cauza rachiului.

Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si