Ce greșeli te pot face să pierzi mai mulți bani?

Pariul combinat

Există un tip de pariu care este numărul 1 când vine vorba de pierderea banilor. Îți poți imagina care este? Da, cel combinat. Este un pariu care la început este atractiv datorită cotelor mari pe care le poți obține, dar care pot genera rapid pierderi.

Majoritatea pariorilor își încearcă norocul cu pariurile combinate, deoarece este foarte tentant să amesteci câteva pariuri riscante cu cele mult mai sigure pentru a crește și mai mult cota.

Este o practică destul de frecventă în rândul pariorilor ocazionali (de weekend) care investesc 10 € vineri seara în speranța de a obține un premiu bun. Din păcate, atunci când fac astfel de pariuri ei nu țin întotdeauna cont de diversele ponturi pariuri oferite de experții în domeniu.

Exemplu de pariu combinat

Real Madrid câștigă acasă la 1.30

Peste 2,5 goluri în meciul cu Barcelona, ​​la cota 1.50

Atletico  Madrid câștigă acasă la 2.50

Sub 2,5 goluri în meciul cu Valencia la 1.80

O eliminare în derby-ul sevillian la o cotă de 8.00

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Toate acestea au ca rezultat o cotă de 70, rezultatul înmulțirii tuturor cotelor anterioare între ele. Este o cotă foarte tentantă, cu ea ai câștiga 700 € pentru fiecare 10 € pariat. Pare ușor, deoarece există doar 5 predicții, dar în cele mai multe cazuri te vei confrunta cu realitatea.

Matematică spune că ai mai puțin de 3% șanse de a atinge combinația la acea cotă și lucrurile se agravează dacă decizi să adaugi pariuri pe bilet.

Într-un fel, a plasa pariuri combinate este similar cu a juca la loterie. Optezi pentru un premiu minunat, dar de cele mai multe ori vei pleca fără nimic. Așa că, dacă vrei să-ți ții bani în buzunar, cel mai bine este să eviți acest tip de pariu, mai ales dacă ești începător.

Pariuri live

Pariurile live reprezintă alte pariuri frecvent plasate de pasionații de pariuri sportive, în special pe fotbal, dar au un dezavantaj, cotele stabilite de casele de pariuri nu le oferă o valoare interesantă. Un pariu cu valoare are o cotă mai mare decât ar trebui din cauza unei erori a casei de pariuri, dar în cazul pariurilor live acest lucru de obicei nu se întâmplă.

Casele de pariuri au cote live destul de bine controlate și, de regulă, nu există nicio tranzacție. Și, dacă există, ai aproximativ 2 secunde pentru a plasa miza pe o cotă decentă înainte ca sute de profesioniști să-și plaseze pariurile, ceea ce va reduce rapid cotele.

Creșterea pariurilor live este principalul motiv pentru care sunt difuzate tot mai multe evenimente, deoarece reprezintă unul dintre pilonii fundamentali ai popularizării jocului live.

Un alt dezavantaj al pariurilor live este că acestea au o anumită întârziere în comparație cu pariurile pre-meci. Această întârziere poate fi de câteva secunde și poate fi destul de enervantă, mai ales dacă are loc un eveniment de interes cum ar fi un gol, un penalty sau o eliminare.

Citeste si: Culiță Sterp, amintiri traumatizante din copilărie: „Râdeau copiii de mine.”- kfetele.ro

Citeste si: Descoperirea macabră în Timiș. Un tânăr de 24 de ani, gasit mort pe un câmp. Ar fi fost împuşcat în gât- radioimpuls.ro

Asta înseamnă că pariurile live sunt întotdeauna o opțiune proastă? Nu neapărat. Există un singur scenariu probabil în care pariurile live sunt profitabile, atunci când cotele au valoare înainte de începerea evenimentului. Această valoare este de obicei menținută în primele minute ale jocului și chiar crește în special pe piețele cu handicap asiatic. În ciuda acestui fapt, pariurile live sunt riscante și pot genera pierderi.

Nu paria pe echipa favorită

Un alt sfat evident este să nu plasezi pariuri pe echipa ta favorită. Este clar că majoritatea pariorilor se lasă influențați de ce le spune inima și supraestimează prea des șansele echipei lor preferate. Loialitatea și credința îi fac pe fani să creadă că echipa lor poate învinge orice echipă rivală, în orice moment, mai ales în meciurile importante cum ar fi derby-urile.

Pariază doar pe acest tip de meciuri dacă crezi că ești o persoană obiectivă și cu capacitate de analiză. În caz contrar, vei avea parte de două dezamăgiri: aceea de a pierde bani și de a vedea cum echipa ta pierde.

Sperăm că dezvăluirea acestor trei greșeli să te ajute să plasezi pariuri în mod corespunzător, astfel încât șansele de câștig să crească. Mult succes!

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si